USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Знайшли водія «Мерседеса», який в'їхав у будинок у Луцьку

16 Квітня 2016 18:01
Поліція розшукала водія, який цієї ночі на «Мерседесі» в’їхав у житловий будинок. Щоб зняти з себе вину, чоловік зателефонував у поліцію та повідомив неправдиву інформацію про викрадення його авто.

Про це йдеться на сторінці Патрульної поліції Луцька у Фейсбуці.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, пригода сталася уночі 16 квітня, близько 2:30. Автомобіль зніс частину приватного будинку в Луцьку на вулиці Теремнівській. Внаслідок зіткнення частина будинку зруйнована.

Коли патрульні прибули на виклик, водія не було на місці. У момент в’їзду в домі відпочивали троє людей: дві жінки та дитина. Вони не постраждали. Однак значних ушкоджень зазнала оселя, яка й так була у напіваварійному стані.

А вже вранці патрульним надійшов виклик про викрадення машини – також з вулиці Теремнівської. Чоловік стверджував, що він відпочивав з друзями, а його авто тим часом викрали.



Патрульні почали розмовляти з заявником і наголосили, щоб він подумав та зізнався у скоєному, адже по його поведінці і при спілкуванні з ним було явно видно, що той говорить неправду або щось приховує.

У результаті чоловік зізнався, що спочатку відпочивав з друзями, далі вони вирішили проїхатись по вулиці Теремнівській, перебували у стані алкогольного сп’яніння. Тож водій не впорався з керуванням та в’їхав у частину будинку, де саме спали люди.

Поспіхом вони виїхали з місця пригоди та залишили автівку на вулиці Вересневій.

На чоловіка склали протокол за статтею 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження майна), ст.аттею 122-4 (залишення місця ДТП), постанову за статтею 183 (завідомо неправдивий виклик поліції) КУпАП.

Деталі пригоди з’ясовує слідство.

Очевидно, що правопорушника чекатиме більш серйозне покарання. Адже він, щоб зняти з себе вину, зателефонував у поліцію та повідомив неправдиву інформацію про викрадення його авто. У процесі спілкування з патрульними все ж признався у скоєному.

Фото патрульної поліції Луцька
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
132 Показати IP 16 Квітня 2016 18:04
зробив нещасних людей безхатьками алкаш брехливий
дідо до 132 Показати IP 16 Квітня 2016 18:33
Вони були безхатьками,проживаючи у розвалюсі.
Julia до дідо Показати IP 16 Квітня 2016 21:22
Це не дає право водієві псувати житлове майно. Не навиджу брехунів...
Толік Показати IP 16 Квітня 2016 18:42
Дурак є дурак
Ангст Показати IP 16 Квітня 2016 19:35
а будинок хто людям ремонтувати буде? хай це чмо тепер своє житло віддасть.
аяяй Показати IP 16 Квітня 2016 19:54
цікаво цікаво ,а де соціальні служби?.в яких умовах проживає дитина.?на фото видно жахливу картину.
лучанка Показати IP 17 Квітня 2016 10:32
Хіба цей хлів можна назвати житлом, де ще й діти проживають.Просто жах. Що це за люди там живуть,алкаші чи ледацюги. Та їх потрібно посадити в тюрму за таке житло,як вони його утримують.А тепер хай д*рак,що напився реомнтує цим неробам і неп*тр*бам.
сусід до лучанка Показати IP 17 Квітня 2016 18:41
Як можна, не знаючи людину так її канфузити . Xто непотріб то це ти (тільки такий висновок можна зробити, читаючи цей маразм ). B тому будинку живуть нормальні, але бідні люди, які не спроможні заробити на хороше житло , дякуючи нашій владі , яка людям платить копійки ,а краде мільйони .
Сусідка ло лучанки Показати IP 17 Квітня 2016 11:27
А ти знаєш цих людей, що дозволяєш собі такі висловлювання? Ти зможеш жити в двохповерхових хоромах за зарплату в 2000 грн? Якщо така правильна і сердобольна, то віддай їм своє помешкання
YN до Сусідка ло лучанки Показати IP 18 Квітня 2016 15:12
А чого це хтось зобов"язаний віддавати їм своє житло? Нема елементарних нормальних умов - не народжуйте дітей, думайте головами. Для багатьох, навіть в цивілізованих країнах, дитина - розкіш і сто раз подумають, перш ніж зважаться, а то позвикали де небудь і як небудь, але якось воно буде. А тепер давайте, починайте, гуманісти хе..ві.
ангст до YN Показати IP 18 Квітня 2016 16:50
А хіба погані умови житла дають право якомусь вир*дку руйнувати його? Якою оселя не була б, ніхно не має права нищити її. Хай алкота з мерседеса тепер ремонтує те що зруйнувало.
гисть Показати IP 18 Квітня 2016 11:04
класне нимецьке авто такий будинок зруйнував

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus