USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Звільнені Аваковим волинські працівники ДАІ хочуть судитися

24 Червня 2014 15:49
Працівники взводу супроводу волинського УДАІ, які відмовилися їхати на Схід України і були звільнені, хочуть поновитися на службі.

Про це стало відомо під час прес-конференції начальника УМВС України у Волинській області Петра Шпиги сьогодні, 24 червня.

Він прокоментував звільнення з лав міліції 12 працівників ДАІ області.

Нагадаємо, їх звільнили з правоохоронних органів за невиконання наказу їхати в східні області країни.

З цього приводу Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков написав на своїй сторінці у мережі Фейсбук: «Прийняв рішення про звільнення з органів МВС - за дискредитацію звання працівника міліції, порушення присяги в Волинському ДАІ. 12 даішників відмовилися виїжджати у відрядження на несення служби в зону АТО. Всі 12 звільнені. Служити країні, це означає мати мужність, а не тільки махати паличкою!»

Згодом, працівники волинської Державтоінспекції таки поїхали на Схід України.

Зі свого боку начальник обласного управління МВС України у Волинській області Петро Шпига таке рішення міністра вважає правильним.

«Це питання було на контролі Міністерства внутрішніх справ, люди були звільнені без будь-яких заперечень. Їх звільнили за невиконання наказу. Є присяга, вони всі офіцери, були працівниками взводу супроводу. Це еліта ДАІ. Якщо є чіткий наказ – його треба виконувати. За будь-яких обставин такого не повинно бути. Це ганьбить міліцію», - відзначив він.

З його слів, нині відомо, що ці офіцери мають намір звертатися до суду, щоб поновитися на посаду.

«Але я, як і кожен офіцер, такого рішення, на їхньому місці, не приймав би», - резюмував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
100 Показати IP 24 Червня 2014 16:28
Які суди звільнення не трибунал. Писаки? Чи треба нам в міліції писаки? Думаю варто буде віддати цю роботу тим хто зараз на фронті. Фронтовикам честь і шана.
Олесь Показати IP 24 Червня 2014 16:34
Прізвища, повідомте,- адреси-ми розберемось . Поновимо, по саму "Паличку".... смугасту!
Анонім Показати IP 24 Червня 2014 16:51
Банда є банда.
123 Показати IP 24 Червня 2014 19:15
Це вам не палочкою махати. Я теж пропоную їх судити, тільки за законами війни.
лучанка Показати IP 24 Червня 2014 20:20
Жах! Люди в погонах повели себе як останні падлюки і ще погрожують судом! А чому там маютьгинути 18 літні хлопці, міліціонери отримують пенсії з наших податків, а захищати Батьківщину не хочуть.
Волинь Показати IP 24 Червня 2014 21:49
Все це дуже підозріло виглядає!!!Шпига звільнив всіх 12 чоловік з одного підрозділу а саме елітного,цікаво чому саме цей підрозділ нібито відмовився їхати,а зараз на ті посади ставить своїх людей,зоб працювали.....
Патріот Показати IP 24 Червня 2014 23:19
Я чув що сталось це так:28.06.2014 прийшов командир взводу супроводження ДАІ до своїх підлеглих і сказав,що нам потрібно з 15-ти інспекторів відправити в зону АТО два інспектора,а підлеглі сказали,що хочуть їхати всі десять так як з області потрібно було відправит десять Даішників,і чомусь керівництво відмовило та взяли без будь яких підстав звільнили,не попередивши і на їхні місця відразу почали набирати інших,з неофіційних джерел така посада коштує три тисячи доларів !!!!
Анонім Показати IP 25 Червня 2014 07:04
Вони вміють тільки брити на дорогах, а всякі там ато не для них
каям Показати IP 26 Червня 2014 21:42
А що, працювати в полі чи на будівництві не хочеться,обовязково назад в ГАЇ бо більше нічого невміють.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus