USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Єремеєв очолив рейтинг найвпливовіших волинян

6 Серпня 2009 10:57
Рейтинг волинської еліти, сформований шляхом аналізу експертного опитування, дозволяє газеті \"Коментарі\" говорити про політичне домінування БЮТ. Адже в двадцятці найвпливовіших волинян опинилися четверо представників Блоку Тимошенко, – повідомляють «Волинські Новини».
Перше місце серед впливових людей Волині абсолютно очікувано посів співвласник групи «Континіум» Ігор Єремеєв. Його група спеціалізується на оптово-роздрібній торгівлі нафтопродуктами, а також володіє низкою значних активів у молочній промисловості.
Другу сходинку в рейтингу газета відвела нардепу від БЮТ Євгену Кирильчуку, біло-сердечному старожилу та багаторічному куратору області. Замкнув трійку найвпливовіших волинян чинний губернатор Микола Романюк.
Експерти оптимістично дивляться на перспективи його перебування на посаді глави ОДА незалежно від результатів виборів, оскільки він начебто близький до групи «Приват» Коломойського. Адже з урахуванням можливостей Коломойського, то Микола Романюк може стати одним із небагатьох очільників ОДА, які збережуть посаду, незалежно від результатів президентських виборів.
Небагато пунктів програв у рейтингу Миколі Романюку голова Волинської облради Анатолій Грицюк – четверте місце в рейтингу. Незважаючи на розрив із БЮТ, п’яту сходинку посів міський голова Луцька Богдан Шиба. Маючи «умовно опозиційну» більшість в міськраді, пан Шиба зберігає важелі керування містом і має непогані шанси бути обраним на наступний термін.
Цікаву версію висловила газета стосовно секретаря Луцької міськради Анатолія Бірюкова від БЮТ (13-те місце в рейтингу найвпливовіших волинян). На думку експертів газети «Коментарі», пан Бірюков – своєрідний «сірий кардинал» міськради. «Завдання організувати мерові «веселе життя» ближче до виборів, очевидно, буде покладено на секретаря міськради Анатолія Бірюкова, якому експерти відвели 13-те місце», – пише газета «Коментарі».
Таким чином, оприлюднюємо повністю ТОП-20 найвпливовіших волинян за версією газети «Коментарі»:
1.     Ігор Єремеєв, співвласник групи «Континіум» – 100
2.     Євген Кирильчук, нардеп від БЮТ – 63
3.     Микола Романюк, голова ОДА – 60
4.     Анатолій Грицюк, голова обласної ради – 58
5.     Богдан Шиба, міський голова Луцька – 54
6.     Сергій Слабенко, лідер фракції «НУ» в облраді – 31
7.     Борис Клімчук, посол України в Азербайджані – 29
8.     Віталій Заремба, перший заступник губернатора – 28
9.     Лариса Соколовська, перший заступник Луцького міського голови – 27
10.   Тимофій Зінкевич (Михаїл), єпископ Луцький і Волинський УПЦ КП – 22
11. Андрій Гіль, прокурор області – 20
12.  Володимир Гунчик, голова спостережної ради ВАТ «ЛуАЗ» – 19
13.  Анатолій Бірюков, секретар Луцької міськради – 17
14. Сергій Остролуцький, начальник Волинської митниці – 15
15.  Василь Солодуха (Ніфонт) – митрополит Луцький і Волинський УПЦ (МП) – 14
16. Василь Байцим, заступник голови ОДА – 12
17. Борис Загрева, заступник голови облради – 11
18.Володимир Мікуліч, співвласник «ПАККО-Холдинг» – 10
19. Богдан Колісник, начальник Волинського управління лісового і мисливського господарства – 8
20. Володимир Бондар – депутат облради, голова ВОО «ЄЦ»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анонім Показати IP 6 Серпня 2009 11:09
коробить від цієї фрази: "Експерти оптимістично дивляться на перспективи його перебування на посаді глави ОДА незалежно від результатів виборів, оскільки він начебто близький до групи «Приват» Коломойського." - це ж яка влада далека від свого завдання, коли призначає когось, бо він знає ще когось... це як у девяності: ти Васю Пупкіна знаєш!?.
Анонім Показати IP 6 Серпня 2009 12:39
А хто ескпертами виступав в "Коментаря" і не написали. Але, таке враження, що писали в Києві, тільки консультувалися на місцях. Тому що по інших областях рейтинг подібний, перші місця депутати-бізнесмени, а потім вже місцеві чини.
Анонім Показати IP 6 Серпня 2009 13:07
Повна маячня. Цікаво на що може вплинути Бірюков?
Анонім Показати IP 6 Серпня 2009 13:09
Бред какой-то, кто на кого влияет и каким образом??? Еремеев влияет на меня так-же, как и на жителей Житомира. Через завышенные цены на заправках, разоряет и меня и житомирян.
Анонім Показати IP 6 Серпня 2009 13:37
Да, а Бірюков то взагалі монстр!!!
Анонім Показати IP 6 Серпня 2009 13:50
Бірюков, значить може вплинути на рівень світового окєану, розміщення зірок, політику США в Новій Зеландії. Во-от!
Анонім Показати IP 6 Серпня 2009 22:01
ТАК ТАК...НАДРУКЙТЕ ХТО ВКРАВ ГРОШІ В НАДРАХ.....ЕРЕМЕЕВ....АРХІВ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВДИ....ДОБРЕ ЕРЕМЕ 1(ОДИН) МЛРД СТИРИВ...ТА ОЧОЛИВ РЕЙТИНГ...СК ЗАПЛАТИВ..ЗА СОЦ ДОСЛІДЖЕННЯ...ТИСЯч 10 (десять) тисяч гривень....
Анонім Показати IP 7 Серпня 2009 08:23
Шиба має непогані шанси бути обраним на наступний термін...??? ______________________ Не улыбайте! Добудет свой срок (если не попрут) и чемодан, вокзал, Турийск! :)
Анонім Показати IP 7 Серпня 2009 15:55
Аноніму від 6 серпня: Ви близькі до правди! Але за достовірними джерелами саме такий рейтинг коштував не Єремеєву, а БЮТу 6 млн. Правда, невідомою залишається схема збору платежів зі згадуваних у рейтингу БЮТівців - цікава тема для журналістів.
Анонім Показати IP 23 Серпня 2009 12:27
гавнюки, як бютівців то назвали а партійність інших ні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus