USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Ківерцівська картопля попрямувала до Рахова

23 Вересня 2008 18:04
Сьогодні, 23 вересня, Ківерцівщина відправила до постраждалого унаслідок літньої повені Рахівського району Закарпатської області майже 20 тонн картоплі та 2 тонни столового буряка. Про це у телефонному коментарі «Волинським Новинам» розповіла начальник відділу із питань внутрішньої політики, зв’язків зі ЗМІ та громадськістю апарату Ківерцівської РДА Людмила Комарниця.
 
За словами пані Комарниці, минулого року між райрадами Ківерцівського та Рахівського районів була ратифікована угода про співпрацю. Цього року, дізнавшись про важке становище тамтешніх жителів, Ківерцівська райрада вирішила відправити 19,5 тонни картоплі та 2 тонни столового буряка, – розповіла пані Комарниця.
 
Окрім цього, депутати Ківерцівської райради зібрали близько 3 тисяч гривень грошової допомоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Свинопас Показати IP 24 Вересня 2008 10:01
А голова обласної ради теж картоплю надав з свого городу, розташованого у Ківерцівському районі? Анатолію Петровичу, може ще пару свиней з власного господарства пожертвуєте закарпатцям?
Анатолій Петрович Показати IP 24 Вересня 2008 11:48
А може їм ще землі під Луцьком виділити? Чи збором з підприємців поділитись?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus