USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Міський голова закликає лучан вшанувати жертв Голодомору

15 Листопада 2008 14:24
Міський голова Богдан Шиба закликає лучан брати активну учать у заходах, приурочених 75-й річниці голодомору 1932-33 років. Про це 15 листопада повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує департамент інформаційної політики Луцької міської ради, градоначальник просить 22 листопада  утриматися від проведення на території міста розважальних заходів, вивісити Державний прапор України зі скорботною стрічкою на адміністративних приміщеннях та установах, о 14.30 прийти на Театральний майдан, щоб брати участь у Скорботній ході, о 16.00 долучитися до загальнонаціональної хвилини мовчання, а о 16.30 – долучитися  до всеукраїнської акції «Засвіти свічку».
«22 листопада 2008 року – День пам’яті жертв голодоморів. Скорботні заходи відбуватимуться в кожному місті, в кожному селі, в кожній домівці, де пам’ятають про трагедію, що сталася 75 років тому. Луцьк у той день буде скорбити» – йдеться у зверненні міського голови.
«У заходах, приурочених цій річниці, що пройдуть у місті Луцьку  – глибокий зміст. Ми кажемо: у нас не повинно бути невідомих сторінок історії. Ми ще раз доводимо усьому світові і самим собі, що достойні називатися нацією, оскільки пам’ятаємо історію, предків, мільйони невинно закатованих. Ми гідні доброго майбутнього, бо не зрадили свого минулого. Лучани об’єднуються навколо спільної пам’яті, моляться, згадують і тужать разом» – наголошує Богдан Шиба.
«Давайте достойно відзначимо цю дату в історії нашого народу. Нескладні і щирі вчинки з вашого боку стануть частинкою спільної доброї справи. Закликаю вас, лучани, разом провести ці години національної скорботи, пам’яті і єднання» – каже луцький міський голова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 15 Листопада 2008 14:56
Дуже шкода людей, що загинули від голоду колись, але і зараз гинуть - не менше! на дорогах хаос, винні не покарані, влада тільки голодомором опікається, очі замилюють нам- не піддівайтеся на їхні постійнй акції- це спеціально вони задниці лижуть презіку пупирчатому та його сволоті, щоб ми посварилися усі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus