USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Протестний мітинг регіоналів у Луцьку не обійшовся без ексцесів? ФОТО

28 Березня 2009 11:11
У Луцьку відбувся мітинг протесту «Будь громадянином! Скажи своє слово!», заявленими організаторами якого виступили Громадський суспільно-політичний центр «Вибір» та Волинське обласне відділення молодіжної громадської організації «Союз молоді регіонів України». Про це 28 березня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Всього на акцію навпроти Волинського облмуздрамтеатру зібрали орієнтовно 3 сотні людей, в тому числі і з районів області. Учасники тримали у своїх руках переважно стяги Партії регіонів, а також «Союзу молоді регіонів України» та транспаранти з антивладними гаслами.
 
Перед учасниками виступили представники різних громадських організацій, депутати місцевих рад, що представляють ПР на Волині. У своїх виступах вони ганили центральну владу держави, зокрема Президента та Прем’єра, нарікали на підвищення цін, звільнення працівників тощо. Дехто навіть причиною економічної кризи бачив дії «помаранчевих» владців.
 
Цікаво, що поблизу мітингу міліціонери затримали підлітка. Невідомо, був він учасником протестного заходу чи ні, але його відвезли на міліцейській машині у невідомому напрямку.
 
На завершення мітингу виступив народний депутат України Григорій Смітюх, який, зокрема, поскаржився на засилля в Україні казино. На думку нардепа, скасування депутатської недоторканності не є зараз пріоритетним питанням у державі.
 
Резолюцію учасників мітингу зачитав голова Волинської обласної організації Партії Регіонів Олександр Башкаленко. У ній було запропоновано низку антикризових заходів. Проте у тексті, оприлюдненому паном Башкаленком, значиться, що учасники акції висловлюють недовіру Президенту України Віктору Ющенку та Прем’єр-Міністру Юлії Тимошенко і закликають до відставки цих посадовців.
 
І хоча деякі попередні виступаючі на мітингу нарікали на те, що в Україні занадто часто проводяться вибори, проте серед вимог у тексті резолюції йдеться і про необхідність проведення дочасних президентських та парламентських виборів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Янучар Показати IP 28 Березня 2009 11:32
Вітаю партію регіонів зі звиканням до ролі головного опозиціонера. Ви тепер на протязі найближчих 11 років будете у глухій опозиції. Мітинг нормально провести вам ще не вдалось. Учіться, бо це вам ще згодиться. Років через пять опозиційні мітинги ви будете проводити легко. Тренуйтеся.
Анонім Показати IP 28 Березня 2009 20:13
Ворон воронові око намагався виклювати. На бідних регіоналів дивитись було шкода. Башкаленко-теж мені бідна людина. Назва акції мала назву "Будь яничаром-встав 5 копійок"
Анонім Показати IP 30 Березня 2009 10:51
Опозиціонери.... які навіть за гроші з усієї області заледве 300 чоловік зібрали...оце справжній їх рейтинг і показник лідерських якостей пана Башкаленка...
Анонім Показати IP 30 Березня 2009 10:58
Цікава тут взагалі ситуація Київ дав вказівку обласним організаціям ПР провести мітинг під егідою ПР а якщо ви подивитесь оголошення (на фото вище) про проведення мітингу там взагалі ПР не фігурує а організаторами є така собі громадська організація "ВИБІР" та "союз молоді регіонів". Тобто іншими словами пан Башкаленко (нинішній голова ПР) за гроші партії розкручує таку собі громадську організацію "Вибір" Чому так - зрозуміло а то хто його знає в яку сторону подує політичний вітер, а розкручена громадська організація завжди пригодиться коли прийдеться міняти шапку...
Анонім Показати IP 30 Березня 2009 11:20
Ніяких там ексцесів не було відбулась наступна ситуація регіонали на підтримку мітингу в м. Луцьку нікого зібрати не могли а отже змушені були звозити людей з районів так наприклад з Камінь-Каширського був 1 автобус з Володим-Волинського 1,5 :) ТАк заледве нашкрібли 300 чоловік. відповідно хлопців в одному з автобусів по дорозі трошки "підбодрились" і на мітингу почали себе вести надто "активно" :) от їх на розмову і забрали :) та підвезли до автобуса. От і весь ексцес :))))
Олександр Показати IP 30 Березня 2009 11:35
До речі в Рівному на аналогічному мітингу зібралось 2000 чоловік!!! питання чому на Волині лише 300?
Анонім Показати IP 30 Березня 2009 11:43
Олександру - Тому що ПР на Волині безініціативна групка кар'єристів які навіть не розуміють як себе поводити в опозиції. Щоб при нинішній ситуації в Україні 300 чоловік на мітинг зібрати... СТИД. Але що тут хотіти Башкаленка партія не цікавить йому б тільки до виборів на цьому місці досидіти а там дивись і гроші з Києва підуть а може і до прохідного списку включать...
Економ Показати IP 30 Березня 2009 12:07
Ги...А куди вже "інтелектуала" -фізкультурника поділи?
Анонім Показати IP 30 Березня 2009 12:22
Економу на рахунок "фізкультурника" а кому в ПР треба люди які вміють організовувати партійну роботу, які якщо мають провести мітинг і заявляють 1000 чоловік то і має бути не менше 1000 ....
Анонім Показати IP 30 Березня 2009 12:26
Економу "фізкультурник" - регіонал а тиж бачиш акцію проводила громадська організація. ДО чого тут регіони :))))
Василь Показати IP 30 Березня 2009 12:33
Не поможе їм це пустослівство. Ще минулого літа якби відбувалися дострокові вибори я б голосував проти помаранчевих за регіони. Та при такій їх інертності, мяливості, та "авторитеті" Башкаленка на Волині я зроблю вибір на користь однієї з 3 партій 1) Народниках 2) Соціалістах 3) Свободі
Анонім Показати IP 30 Березня 2009 12:44
А-я-я-й бідолаха Смітюх сам народний депутат! приїхав і тут такий обломец.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus