USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Тимошенко до кінця літа ще приїде на Волинь. ОНОВЛЕНО

10 Серпня 2009 14:57
Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко, ймовірно, відвідає Волинську область. Вона завітає на Дні Європейського Добросусідства «Кордон 835», які відбудуться 29-30 серпня на кордоні Волині та сусідньої Польщі, а також, можливо, прибуде на День Шахтаря у місто Нововолинськ. Про це у коментарі «Волинським Новинам» розповів заступник голови Волинської ОДА Василь Байцим. У тому, що пані Тимошенко приїде до Волинської області, заступник губернатора навіть не сумнівається. Він вважає, що візит Прем’єр-міністра на кордон сприятиме майбутньому створенню нового переходу Кречів – Крилів  між нашою державою та Республікою Польща.
Також пан Байцим сподівається побачити на цій зустрічі представників Секретаріату Президента та відповідних міністерств.
Цю інформацію підтвердив і голова Волинської ОДА Микола Романюк. «Орієнтовно вона прибуде 30 серпня на День шахтаря», - зазначив він. За словами губернатора, Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко побуває у Нововолинську та Луцьку, відвідає обласну лікарню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 10 Серпня 2009 16:15
А воно нам треба?
Андрей Показати IP 22 Серпня 2009 19:56
Приезжай Юля) Мы тебя ждём))) ПС Нововолынсе зе бест сити))) ПСС Шахтеры рулят!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus