USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Байцима торік доходи вищі, ніж у Грицюка та Шиби

3 Квітня 2009 17:51
Заступник голови Волинської облдержадміністрації Василь Байцим у 2008-му отримав сукупний дохід обсягом майже 205 тисяч гривень. Про це йдеться в декларації про доходи, зобов’язання фінансового характеру та майновий стан державного службовця щодо себе та членів своєї сім’ї, яку Василь Байцим сьогодні, 3 квітня, надав «Волинським Новинам».
У декларації міститься інформація про те, що пан Байцим торік заробив 205 тисяч 116 гривень. З цієї суми 103,5 тисячі гривень – це заробітна плата службовця. Крім того, Василь Байцим отримав доходів від відчуження цінних паперів та корпоративних прав обсягом 78,2 тисячі гривень. Ще майже 14 тисяч становив дохід від наукової, викладацької, творчої діяльності, а 9,5 тисячі – матеріальна допомога. Члени сім\'ї заступника голови ОДА торік заробили 17,9 тисячі гривень.
У графі зобов’язання фінансового характеру пан Байцим зазначив 76 тисяч гривень (кредит на придбання квартири). На утримання нерухомого майна та власного авто Василь Байцим витратив 9,3 тисячі гривень.
У приватній власності посадовця знаходиться квартира площею 78,6 квадратних метри і легковий автомобіль марки «Міцубісі» . Окрім того, члени родини Василя Байцима володіють гаражем площею 60 квадратних метрів.
Заступник волинського губернатора зазначив, що ані він, ані члени його сім\'ї не мають коштів на рахунках у банках та інших фінансово-кредитнихустановах. Натомість пан Байцим придбав цінних паперів номінальною вартістю 170 тисяч гривень. Окрім того, члени його родини внесли до статутних фондів підприємств, установ, організацій 60 тисяч гривень.
Нагадаємо, що Луцький міський голова Богдан Шиба торік отримав сумарний дохід обсягом понад 146 тисяч гривень, а очільник Волинської обласної ради Анатолій Грицюк - 140,1 тисячі гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 3 Квітня 2009 18:13
Думаю. що в Шиби доходи значно більші. Тільки він їх не задекларував, бо це хабарі.
Анонім Показати IP 4 Квітня 2009 09:24
Ага, можно подумать- такие уж они бедные!!! А сколько взяток набрались, не написали?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus