USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцькій міськраді розповіли, хто не прибирав парку

12 Вересня 2008 16:50
Заступник міського голови Луцька Владислав Стемковський розповів, що на облагородження Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки влада витратила близько 1 мільйона гривень. За його словами, якби не людський фактор – коштів пішло б значно більше. І сьогодні, 12 вересня, у стінах Луцької міськради пан Стемковський відзначив подяками міського голови найактивніших прибиральників, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
За словами Владислава Стемковського, «нарешті парк починає ставати парком». Наразі окультурено близько третини його території. За зимовий період планується розчистити парк від старих дерев та встановити на алеях освітлення. А в наступному році, стверджує чиновник, він повинен стати справжнім місцем відпочинку.
 
Начальник відділу екології Луцької міської ради Борис Сорока відзначив окремі трудові колективи, які сумлінно поставились до прибирання парку. Проте були й такі, що проігнорували розпорядження Луцького міського голови Богдана Шиби та «прислали одного-двох працівників, і то – не у робочій формі, а на каблуках». Серед них,за словами головного еколога Луцька, –Луцький міський центр зайнятості, Волинський національний технічний університет, банківські установи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Баблоїд Показати IP 12 Вересня 2008 16:57
Але то вже вміють відмивати бабло, але вже вміють!
Анонім Показати IP 12 Вересня 2008 17:48
Весною Чернецький зі своїм фондом безкоштовно прибирав парки, сажав дерева. На його заклик відгукувались цілі колективи. Ні Чернецький ні представники цих колективів не відзначені ні подяками, ні в будь який інший спосіб. Стемковський з Шибою, як за совка, проводять акції по рознарядці. Дякуйте, що вас не послали прямим текстом, особливо представники банків.
Анонім-Аноніму Показати IP 12 Вересня 2008 18:06
Цікаво, хто так завзято прагне протиставити Чернецького і Шибу?
Петрович Показати IP 12 Вересня 2008 18:16
Стемковський дескридитує своїми діями міську владу!
Баблоїд Показати IP 12 Вересня 2008 19:07
Але то вже вміють відмивати бабло, але вже вміють!
Анонім Показати IP 13 Вересня 2008 00:23
Ох і набрид оцей совковий примус, може Стемпковський сам разом Сорокою, пляшок навколо Стиру позбира. Контролю за екологією - нема, сьогодні вигнали залежних працівниць на шпильках, завтра - буде те саме. Нащо людей принижувати? Зніміть на день двірників з вулиць міста у парк та прибирайте. Та й екологічний патруль нехай не спить, а штрафує порушників. А так - перманентна боротьба за чистоту довкілля, яка так нагадує будівництво комунізму, з тим самим результатом, жовтенятко Стемпковський, вручить значки передовикам, а старий комсомолець Сорока - проконтролює засвоєне. Правду мудрі люде кажуть: "Допоки останнє жовтенятко не відійде у вічність - не буде толку на Вкраїні.
Анонім Показати IP 13 Вересня 2008 13:41
Того й примушують людей, щоб пару тисяч гривень собі в кишеню покласти. Треба ж передвиборчий фонд Шиби грошима наповнити.
Петрович Показати IP 13 Вересня 2008 15:30
Та який там фонд. Стемковський сам все краде.
Анонім Показати IP 13 Вересня 2008 15:43
Звичайно ж, простіше використати дешеву робочу силу. І нічого не заплатити.
Пильний Показати IP 14 Вересня 2008 16:43
2Петрович: факти давайте шановний, факти.
Анонім Показати IP 15 Вересня 2008 10:13
Та скільки Шиба може піаритися на цьому парку? Вже оскому набив. Ціле літо триндів, що траву там покосять, прибируть, аж набрид. Добре, що осінь підійшла та й трава сама по собі скоро під снігом зникне.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus