USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцького міського голови – новий заступник

29 Квітня 2009 15:45

Луцькі депутати затвердили начальника відділу екології мерії Бориса Сороку на посаді заступника міського голови. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Міський голова Богдан Шиба запропонував депутатам затвердити кандидатуру Бориса Сороки, поєднавши посади заступника міського голови та начальника відділу екології. Натомість депутат  від ПРП Олександр Мартинюк вважає, що ця посада була створена досить штучно. Тому він запропонував скоротити цю посаду і нікого не затверджувати.
 
Однак решта обранців громади з його думкою не погодилися і затвердили Бориса Сороку заступником міського голови. Окрім того, пана Сороку ввели до складу виконавчого комітету Луцької міськради.
 
Нещодавно за згодою сторін було звільнено заступника міського голови Святослава Зелінського, який курував розвиток підприємництва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Міля Показати IP 30 Квітня 2009 08:34
Те, що Борис Сорока достойна людина та прекрасний господарник зрозуміло всім. Але це напевно крок не стільки викоритати його в роботі, як передвиборний трюк Шиби залучити численну кількість прихильників Бориса Гнатовича на свій бік. Але чи врахував Шиба, що будучи поруч з такою потужною постаттю, як Сорока. він буде маршавою тінню, тим самимим значно подрібнішає в очах лучан?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus