USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Україну чекає відставка Ющенка та «народний похід на Київ»?

7 Червня 2009 12:23
Учасники круглого столу з питань обговорення внесених главою держави змін до Основного Закону, який відбувся у приміщенні готелю «Україна», переважно стурбовані можливістю утворення коаліції між БЮТ та Партією регіонів. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
На думку голови фракції «Наша Україна» у Волинській обласній раді Сергія Слабенка, те, що хочуть зробити в країні БЮТ і Партія регіонів, відкине країну на декілька кроків назад. Пан Слабенко стверджує, що «з однієї сторони (пропоновані, – «ВН») зміни - революційні, а з іншого - вони не внесуть спокою».
 
Голова ВМГО «Національний Альянс» Ігор Гузь вважає, що коаліція «тимошенківців» і «регіоналів» – це «хунта, це є диктатура... Обирати Президента у Верховній Раді - це є зло». Пан Гузь у цьому бачить «кремлівський слід». Як засіб недопущення такого сценарію, Ігор Гузь пропонує пропрезидентським силам блокувати трибуну парламенту, а знаковим фігурам - таким, як Яценюк, Тягнибок, оголосити похід на Київ. Пан Гузь вважає, що на рівні Волині слід звернутися до голови обласної ради Анатолія Грицюка з вимогою скликати позачергову сесію облради. Якщо це не вдасться, то незгідні депутати мають задекларувати свою позицію. На думку Ігора Гузя, якщо всі можливості будуть вичерпані, то Президенту варто йти у відставку, що підніме його авторитет.
 
Голова Волинської обласної організації Народно-Демократичної партії Олександр Клімович думає, що виборами Президента у Верховній Раді «забирають право обирати і бути обраним». Пан Клімович підтримав думку попереднього промовця. Віктору Ющенку слід «піти у відставку - іншого шляху нема». Натомість заступник голови Волинської регіональної організації НСНУ Володимир Навроцький не певен, що це – єдиний вихід.
 
Голова Волинської обласної організації Української народної партії Сергій Годлевський стурбований, адже «ми стоїмо на грані серйознішого поруху назад», коментуючи можливість утворення нової коаліції. Натомість пан Годлевський негативно ставиться до ідеї двопалатного парламенту, яку відстоює Глава держави. Такий парламент буде «відстійником». Туди можуть потрапити такі люди, як Леонід Кравчук, який по телебаченню зараз «дає мудрі поради, починаючи від ходу вагітності в черепахи».
 
Натомість очільник облосередку ЄЦ Володимир Бондар дорікнув організаторам, що не запросили представників протилежної сторони, а отже, у залі не вийшло дискусії. Пан Бондар стверджує, що проблеми повноважень гілок влади розпочалися ще з медведчуківською конституційною реформою 2004-го року. І зараз «цей механізм заведений за межами України». Очільник ЄЦ на Волині вважає, що виборів у нашій країні в найближчі 10 років може взагалі не бути.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ОЛЕКСА Показати IP 7 Червня 2009 16:15
ХОЧЕТЕ ЗНАТИ ПРАВДУ? ЗАЙДІТЬ НА www.ua-pravda.com або на www.cominformua.com
Анонім Показати IP 8 Червня 2009 10:21
[вирізано - цензура] там позбиралися і щось коментують - так саме ви і ваші "вожді" довели країну до такого лайна.
Тута краще :))) Показати IP 8 Червня 2009 18:45
http://ord-ua.com/2009/06/04/svadba-v-durdome/?lpage=1
Анонім Показати IP 9 Червня 2009 00:13
Олекса - комуняка... І цим все сказано

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus