USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Волинська дорога – не місце для продажу кавунів. ФОТО. ВІДЕО

19 Серпня 2009 11:00
Вчора, 18 серпня, у Луцькому районі зробили спробу ліквідувати стихійну торгівлю кавунами та динями. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
Першою «жертвою» рейду районних контролюючих органів виявився азербайджанець Агіл Алієв, який торгує кавунами та динями у селі Струмівка. За словами підприємця, він згоден зареєструвати свою справу у всіх потрібних інстанціях. До четверга, 20 серпня, підприємець обіцяв ліквідувати свою торгову точку.
Наступним пунктом проведення рейду стало село Маяки Луцького району. Проте до приїзду контролюючих служб продавець, якого завчасно попередив перший співвітчизник, – прибрав майже весь свій товар. Як з\'ясувалося, чоловік не мав при собі жодних документів, які засвідчували б особу.
Як розповів виконувач обов\'язків начальника сектору дільничого інспекції міліції луцького райвідділу Владислав Деребон, вони обов\'язково перевірятимуть на яких підставах в Україні перебувають ці підприємці.    
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus