USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

3-ох госпітальних округів для Волині - недостатньо, - Ігор Гузь

28 Липня 2017 20:44
Народний депутат Ігор Гузь спільно з волинськими лікарями записав відеозвернення до Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана.

Зокрема вони просятьпришвидшити процес створення на Волині госпітальних округів. Відеозвернення Ігор Гузь опублікував на своїй сторінці у Фейсбуці.

Медики просять не три, як пропонує ОДА, а, як мінімум, шість госпітальних округів. Із додатковими у Любомлі, Володимирі та Камені-Каширському.

Нардеп наголосив, що трьох госпітальних округів замало.

Колишній міністр охорони здоров’я Микола Поліщук навів низку аргументів на користь створення у Любомлі госпітального округу: «По-перше: це 57 тис. населення; по-друге: 20 тис. людей перетинають кордон щорічно; по-третє: 200 тис. людей відпочивають у зоні Світязьких озер. А це - велика кількість людей, яка завжди може потребувати невідкладної допомоги. Лікарня працює і розміщена поблизу траси, має сучасне обладнання. У лікарні є все необхідне для надання, як невідкладної медичної допомоги, так і планової...».

«Рішення обласної ради одноголосне про створення госпітального округу на базі нашої лікарні», - підкреслив генеральний директор ТМО Любомльського і Шацького районів Володимир Дибель.

Головний лікар Володимир-Волинського ТМО Олександр Клачук звернувся від імені всіх жителів міста: «У нашій лікарні працює майже тисяча людей. Ми надаємо допомогу за 45-ти лікарськими спеціальностями, враховуючи хорошу матеріальну базу. Вважаємо, що можемо бути великопрофільною лікарнею, як центр Володимир-Волинського госпітального округу».

«Ми не бунтуємо, а просто переконуємо Вас. Чекаємо на рішення уряду!» - резюмував Ігор Гузь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus