USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Бійцям 51 ОМБ відправили медикаменти

26 Серпня 2014 08:00
Волинські самооборонівці закупили шовний матеріал на суму 2 тисяч 437 гривень, а також антисептики та стоматологічні матеріали на суму 527 гривень для медичної частини 51-ї механізованої бригади, а конкретно - капітану медичної роти Юрію Гульчуку.

Про це повідомили у прес-службі Самооборони Майдану Волині.

Раніше Інформаційне агетство Волинські Новини повідомляло, що у військових медичних палатках на передовій можна проводити операції, які роблять не у кожному з волинських шпиталів.


Окрім цього, самооборонівці відправили побратимам з Майдану, які служать в Національній гвардії у селі Дебальцеве, п’ять палаток, чотири каремати та ящик продуктів. Все це вдалося закупити на суму близько тисячі гривень.

Також днями волинським міліціонерам у зону АТО передали розвантажувальні жилети.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus