USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Де лікуються волиняни, постраждалі в Києві на Майдані

26 Лютого 2014 11:00
У лікувальних закладах області нині перебувають 11 пацієнтів, які постраждали під час протистоянь у Києві.

Про це повідомив заступник начальника обласного управління охорони здоров’я Іван Грицюк під час спільної наради підрозділів ОДА і голови обласної ради.

Посадовець зазначив, що 4 постраждалих лікуються у обласній клінічній лікарні, 2 – у Луцькій міській лікарні, один пацієнт поїхав на лікування до Польщі. Решта лікується в районних лікарнях.

Ще троє волинян перебувають в лікувальних закладах Києва і доправити їх на Волинь немає змоги, тому що хворі – нетранспортабельні.

Іван Грицюк запевнив, що ситуацію контролюють двічі на день.

Всі обстеження, переконує посадовець, відбуваються за кошти держбюджету. Поки що потреб в лікуванні за межами області немає.

Він зазначив, що спецтранспортом обласного управління охорони здоров’я з Києва доправили 4 постраждалих, двоє поступили з медпункту в обласній раді, а п’ятеро – звернулися самостійно.

Іван Грицюк повідомив, що ті, хто бажає допомогти хворим, нехай звертаються до управління охорони здоров’я, або начмедів лікувальних закладів. Бо хворим потрібен спокій, а не черги до палат, зауважив він.

До слова, за період 21-23 лютого в обласній станції переливання крові прийняли 496 донорів, які здали 150 літрів крові. Іван Грицюк запевнив, що поки постраждалі під час протистоянь у Києві переливання крові не потребують. Якщо ж кров буде необхідна столичним медзакладам, Волинь надасть кров, переконує він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Світлана Показати IP 26 Лютого 2014 11:10
Цим клептоманам від медицини не можна гроші в руки давати - тільки напряму родичам постраждалих і не стояти під палатами, а на карткові рахунки, реквізити яких всім доступні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus