USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Для бюро судмедекспертизи у Луцьку хочуть створити єдиний комплекс

20 Березня 2018 15:18
Створити у Луцьку єдиний комплекс для роботи обласного бюро судово-медичної експертизи пропонують, залучивши кошти ДФРР.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства 20 березня.

Як зауважила голова постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики Ірина Вахович, Волинське обласне бюро судово-медичної експертизи зараз територіально розташоване у трьох різних точках, тому пропонують розробити проектно-кошторисну документацію, щоб розташувати бюро в одному приміщенні обласного госпіталю ветеранів війни, де розташований морг.

Для працівників бюро судмедекспертизи таким чином був би виділений окремий комплекс. Оскільки проект дороговартісний, фінансувати його пропонують за кошти Державного фонду регіонального розвитку.

Голова медичної комісії облради Олександр Зінчук погодився, що питання щодо бюро судово-медичної експертизи нагальне, тому що існуюче приміщення руйнується. Тому питання потрібно негайно вирішувати. Отже, члени комісії рекомендували підтримати озвучену пропозицію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 20 Березня 2018 16:28
Руйнується? Тобто якщо ще стіни стоять і дах не обвалився то це ще руйнується? Та там взагалі жах... І там ще люди якось працюють.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus