USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Для підтримки життя волинської волонтерки залишилось ліків на лічені дні

14 Грудня 2016 18:19
Відомій волинській волонтерці Тетяні Білінські життєво необхідно приймати препарат, який не дасть організму відторгнути орган. Вчора жінка отримала останню дозу медичного препарату, який рятує її від смерті, але прожити без подальшого вживання необхідних медпрепаратів волонтерка зможе лише чотири дні.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написала Lyubava Drogan.

«Ці ліки має видавати держава. В нашій ситуації - обласна лікарня. Зараз ліки перестали видавати. Вчора Таня отримала останню дозу. Коли будуть ліки і чи будуть взагалі - невідомо. Без них вона може прожити лише 4!!!!! дні!», - йдеться у дописі Любави.

«Витрати на ці ліки не були закладені в бюджеті й наче мають бути закладені в наступному році і, як обіцяють, тоді буде легше. Та до наступного року ще потрібно, як не важко то писати - дожити...», - додає Любава.

Нагадаємо, Тетяна Білінські тривалий час боролася за життя. Волонтерка медичної служби ДУК під час евакуації поранених з Донецького аеропорту отримала сильне отруєння газом. У результаті цього перестали працювати нирки і печінка, а також у неї діагностували тромбоз судин. Тетянабула першою у черзі на донорську печінку. А вже 31 травня 2016 року волинський лікар-анестезіологнарешті повернулася з лікування у Будапешті в рідний Луцьк.

До слова, ще у 2015 році медична служба Майдану нагородила почесною громатою Тетяну Білінські за мужність, патріотизм, громадянську активність та самовіддане милосерця, проявлені під час Революції Гідності.

До слова, вже через дві години після публікації першого посту Любави, з’явився на її сторінці інший допис, де жінка пояснила, що одну дозу життєво необхідного медпрепарату для волонтерки дістали. Але що робити далі, як рятувати Тетяну – невідомо. Але життя волонтерки вдасться продовжити ще на лічені дні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Владислав Показати IP 14 Грудня 2016 19:09
Замість почесної грамоти краще б держава ліки закупила! А вже після виздоровлення грамоту! Думаю життя зараз важливіше за бумагу! ІМХО. Здоров"я їй,хай Бог береже! Допоможу чим зможу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus