USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ковельські хірурги оперують сучасним обладнанням

31 Серпня 2015 11:27
З придбанням для Ковельської центральної районної лікарні апаратури німецької фірми «Rudolf» в хірургічному відділенні на внутрішніх органах здійснюються лапароскопічні операції.

Про це повідомляє сайт Kowel.com.ua.

Завідувач хірургічного відділення Сергій Мазурок розповідає, що з допомогою спеціальної відеоапаратури та маніпуляторів достатньо всього лише кількох проколів в 1-2 сантиметри передньої черевної стінки, аби отримати доступ до будь-якого органу та успішно виконати операцію.
Перевага такого оперативного втручання очевидна – мінімальна травматизація тканин, прекрасний косметичний ефект.

У хірургічному відділенні здійснюють також пластичні та косметичні операції, це – підтяжка обвислого живота, пластика кил передньої черевної стінки, видалення варикозно-розширених вен нижніх кінцівок через прокол шкіри.

«Пацієнтам, які тривалий час страждають важкими формами хвороб прямої кишки та анального каналу, їм в хірургічному відділенні лікарні виконуються оперативні втручання з допомогою нового апарату німецької фірми «Karl Storz». Так, безпосередньо, без тривалої госпіталізації, хворий позбавляється геморою. Для діагностики подібних захворювань у відділенні використовують діагностичний апарат «Hain» німецького виробництва», – каже Сергій Мазурок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus