USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лікарі Волині знайшли спосіб, як боротися зі ЗМІ

10 Квітня 2014 14:55
Депутати обласної ради вирішили провести громадські слухання щодо створення «медичної сім’ї» на Волині.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я людини сьогодні, 10-го квітня.

Члени комісії затвердили проект рішення «Про створення Лікарського товариства у Волинській області».

Для початку планують провести громадські слухання з лікарями області.

Така собі «медична сім’я», як її назвали під час комісії, має допомогти лікарям краще себе захищати й вирішувати проблемні питання.

«Самоврядування – головна мета такого об’єднання. Треба зібрати громадські слухання, запросити усіх лікарів області, запросити з інших областей, щоб поділилися своїм досвідом, аби медична сім’я була медичною сім’єю. От, беручи до уваги пресу, то, інколи, вислови лікаря трактують по-своєму, а виявляється потім це не те, що хотів лікар сказати, ще й ЗМІ звинувачують нас в усіх бідах, а ми ж живемо по залишковому принципу. Таке об’єднання допоможе врегулювати ці питання», - каже секретар профільної комісії Сергій Іванюк.

Зі слів Сергія Іванюка, такі об’єднання вже створенні в інших областях України й успішно діють.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Люди Показати IP 10 Квітня 2014 15:04
Для того створити,щоб захищати свої махінації!!!Ще мало деруть з бідного народу,який іде в лікарню бо біда заставляє!
Лікар до Люди Показати IP 10 Квітня 2014 22:43
Ніхто вас бомжів нахаляву лікувати не буде. При любій владі!
аНЯ Показати IP 10 Квітня 2014 15:07
Боже, а Іванюк будеш очолювати медицину області. А тебе не перевірили,як ти сам живеш по залишковому принципу чині? Ти декларацію про доходи заповнив, і розходи твої збігаються з розходами чи ні? Що ж міняється ,коли в ставите тих же самих хабарників.Нема ні одного лікаря,який не бере хабарів. Як це зло викоренити просто ніхто не знає.Руки вдрубувати,певно потрібно одному, а далі красти ніхто не буде, як робив це німець.Наведи порядок в цій комісії,що групи фальшиві дають.Перевірте усі групи,які надані були раніше.Там 90 проц фальшиві групиТакса 1000 дол і маєш здоровий групу.Хвори не дають.Це найбільш корумпована ділянка роботи,у Львові цих хапуг посадили, а наші далі жирують ,ніхто не може дістати.Табличку ділення знають гади добре. Скільи то буде зекономлено бюджетних коштів,якщо забрати групи фальшиві, або пенсії при втраті годувальника,Що це таке батько помер 300 роківв тому він уже дід,,одержує одну свою песію і ще другу за батька.Це кому така дурня в голову приходить таке придумати.Або він псіх типа,здоровий, паше на городах,горілку смулить, а получає пенсію на себе і ще йома брат получає одну,бо він пісіх.Живуть нормально двоє пються.Це страна поле чудес.Хто таке придумав?Гей ви мужі вирішуйте питання, а не просіть з нас гроші вам перераховувати вони у вас під ногами.Ми люди чесно працювавши 40 років маємо меншу пенсію ніж псіхиа вони розумніші нас,гроші заплатив цим нашим лікарям-хабарникам і псіх.В нашій країні краще псіхом жити, будеш забезпечений, а здоровий роботи не знайде,а як знайде то змушений податки платити на цих же псіхів.
Рита Показати IP 10 Квітня 2014 20:29
Повністю згідна з попереднім коментарем. Фальшиві групи, фальшиві регреси, фальшиві чорнобильські і т,д Коли ми говоримо про хабарі лікарям ( а це ВЕЛИЧЕЗНІ) гроші, то часто забуваємо, що саме ми, платники податків утримуємо тих "інвалідів". Коли цьому прийде кінець?
Українка до Рита Показати IP 10 Квітня 2014 23:50
Не здивувалась , якби Віталій Кличко мав 1 групу інвалідності
Доктор Показати IP 11 Квітня 2014 09:21
Як лікар може жити на 2-3 тис зарплати?Комірник отримує більше!Урайонах лікарі взагалі "виживають" завдяки підсобному господарству!На Вашу думку,шановні пацієнти,що повинен тримати у руках лікар лопату чи "медичну" книгу?Ви хотіли б щоб вас оперував знесилений,голодний лікар, який думками далеко від операційного столу?Тому щира Вам усім подяка за те що Ви утримуєте нашу медицину!Надіємось усі на краще!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus