USD 39.35 39.68
  • USD 39.35 39.68
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.80 9.95

Луцькому пологовому придбають кювез для новонароджених

25 Квітня 2017 14:02
Щороку все більше діток народжуються і виходжуються з критично малою вагою 500 грамів і більше. Для того, щоб виходжувати малюків, потрібен кювез, яких не вистачає в пологовому.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 25 квітня.

Зокрема, 474 тисячі гривень пропонується виділити на закупівлю інкубатора для новонароджених. Зі слів головного лікаря Луцького пологового будинку Михайла Токарчука, в закладі є 10 кювезів, 6 з них працюють, 4 - потребують ремонту. Немає в пологовому кювезу для глибоко недоношених малят з вагою 500 грамів.

Зі слів медика, торік народилося більше 50 діток з вагою від 500 до 1500 грамів. І щороку народжується більше таких діток, яких потрібно виходжувати за спеціалізованою процедурою.

Крім того, пологовому потрібно робити ремонт жіночої консультації першого та другого поверхів, де 3 і 4 поверхи відремонтовані. Але є нагальна необхідність ремонту поверхів, де лікарі ведуть прийом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus