USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Медзаклади Луцька забезпечать постійною подачею електроенергії

9 Грудня 2014 22:00
В усіх медичних установах обласного центру Волині встановлять альтернативні трансформатори.

Про це під час оперативної наради 9 грудня повідомив Луцький міський голова Микола Романюк.

Нагадаємо, у зв’язку із тим, що пропускна здатність електромереж Луцька, що складає 450 мільйонів кіловат-годин, зазнає перевантажень, у місті були введені графіки аварійних вимкнень електроенергії. Також Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що у міськраді мізкують над новими графіками відключень світла, а лучани активно скаржаться, що їх не попереджають заздалегідь про те, що світла не буде, й пора запалювати свічку.

Однак міський очільник зауважив, що, з огляду на складну ситуацію, увага органів місцевого самоврядування повинна зосередитись на безперебійному енергозабезпеченні лікувальних установ, де електрика необхідна постійно. Саме тому усі медичні заклади Луцька оснастять альтернативними трасформаторами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus