USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

МОЗ закупив усі необхідні вакцини

19 Серпня 2011 17:16
Міністерство охорони здоров’я закупило препарати для планової вакцинації населення та розпочало їх поставки в регіони України.
Про це із посиланням на прес-службу відомства повідомляє Українська правда.
Зазначається, що завершено всі процедури щодо централізованої закупівлі імунобіологічних препаратів на 2011 рік.
Станом на п'ятницю 19 серпня ДУО «Укрвакцина» було здійснено постачання до регіонів України вакцини для профілактики поліомієліту згідно з договором у повному обсязі, на суму 2600 000, 00 гривень.
Це складає 45% від запланованої обсягу постачання даної вакцини у регіони. Решта, в обсязі 3 120 000,00 грн буде поставлена у регіони у вересні цього року.
Також до ДУО «Укрвакцина» поставлено вакцину для профілактики кору, паротиту та краснухи згідно з договором на суму 7676997,6 гривень.
Наразі формується Наказ про розподіл. За попередніми даними, наступного тижня розпочнуться поставки вакцини у регіони України.
«Міністр охорони здоров'я Олександр Аніщенко провів нараду з представниками компаній, які стали переможцями тендерів та обговорив можливість прискорення поставок імунобіологічних препаратів в Україну», - зазначила перший заступник міністра охорони здоров'я України Раїса Моісеєнко.
У відомстві запевняють, що в результаті закупівель загалом вдалося зекономити близько 25 мільйонів гривень.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus