USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Хабарництво і непрофесійність: чому перевірять волинську лікарню

20 Березня 2014 07:00
Факти хабарництва й непрофесійності лікарів побачила волинянка в Іваничівській центральній районній лікарні. Це стало приводом для перевірки цього закладу.

«Я бачила, як в магазині купляли цукерки, коньяк, ішли в лікарню, а виходили люди від лікаря з порожніми руками. У нас тут беруть хабарі. А ще - лікарі непрофесійні. От, була в мене травма, лікар наклав гіпс, рука зрослася, але почала боліти, я зробила рентген, а мені сказали, що неправильно зрослася й треба лягати на операцію, бо буде кістка псуватися. Я прийшла до лікаря в Іваничівську центральну районну лікарню, а він мене обізвав дурною та скандалісткою... А грошей на операцію я не маю», - поскаржилася голові ОДА Галина Туруцька.

Щодо цієї ситуації, головний медик Волині Ігор Ващенюк, запевнив, що створить відповідну комісію, яка перевірить усі ці факти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 68
Ірина Показати IP 20 Березня 2014 07:12
І нетільки в іваничах. Цього бардака хватає скрізь. В цивілізованому світі медицина страхова. І зарплати в людей гідні....!
і до Ірина Показати IP 20 Березня 2014 07:51
ми самі їх навчили так, ми коли йдемо до лікаря, відразу це все купуємо, ще жоден лікарь не сказав, що йому цукерки та кон"як потрібні.
Громадянин Показати IP 20 Березня 2014 07:13
Можна подумати, що в обласній лікарні все так чесно. Хіба що там кращі спеціалісти. Але й коштують вони дорожче.
Іваничівець Показати IP 20 Березня 2014 07:20
Скандалісткою і дурною міг тільки один обізвати.
Майже іваничівець до Іваничівець Показати IP 4 Квітня 2014 21:36
Один з двох, або Яцик, або Крюков
Мельник Показати IP 20 Березня 2014 07:36
Шанавна ви ще в Луцьку видно не лікувались в обласній лікарні. Тут без грошей вас не пустять "сидороподібні" навіть на поріг.
босяк Показати IP 20 Березня 2014 07:40
обласна лікарня-збіговисько хабарників !!!!! тільки гляньте які там машини і лікарів? звичайно це все зароблене важкою працею розганяти цю банду давно пора!
Rh(+) до босяк Показати IP 20 Березня 2014 08:48
А що, лікарям на конях їздити? Порозганяйте всіх і лікуйтеся в бабок.
геть до Rh(+) Показати IP 22 Березня 2014 11:20
ти краще піди. ескулап мені найшовся
Ну не знаю, не знаю до босяк Показати IP 23 Березня 2014 11:08
НЕ ПРАВИЛЬНО розганяти цю банду. Розігнати можна. Але потім вийти на той же рівень надання допомоги можна буде через років 10-15. Маєте на це час? Маєте хороше здоровя? Подумайте про тих, хто мріє потрапити на лікування до цих хабарників, але не має на це коштів. Краще створити такі умови та контроль за доходами і витратами цих хабарників, щоб у них навіть бажання не виникало взяти коньяк чи гроші.
игор Показати IP 20 Березня 2014 08:06
учора лікакар кардіологіі ковельськоі лікарні під час виписки хвороі жінки (свею поведінкою) взяв хабаря 100 грн все продовжується !!!!!!
Rh(+) до игор Показати IP 20 Березня 2014 09:50
По-перше не хворої а пацієнта. По-друге під час виписки це не хабар а вдячність людини лікарю за роботу. По-третє не давайте, а якщо даєте то не треба нити.
Андрій76 до Rh(+) Показати IP 20 Березня 2014 10:32
Да шо ви говорітє?..А як не давати,якщо лікарі"прямим текстом"говорять навіть суму.В мене жінка родила недавно, так в роддомі вже"розписані такси"негласно,кому 300, кому100, а кому до грошей ще й торбу занеси. А ви Шановний,мабуть один з тих хабарників,які не на людину дивляться і її хворобу,а в карман, хто,що,і скільки може дати. То ще дати хоч би кваліфікованому лікарю, а не такому невігласу який тебе,за твої гроші,ще більше покалічить,як цю жінку з Іванич,а зараз таких"цілителів"з дипломами більшість у наших лікарнях. Правий Сектор треба на вас нацькувати...Йо-ма-йо...
Rh(+) до Андрій76 Показати IP 20 Березня 2014 11:07
Дурак ти Андрій. І в одному місці всі мають твій правий сектор. Притягнути лікаря за халатність дуже складно. Фактично одиничні випадки по всій країні. А якщо ти давав, то ти такий самий злочинець. P.S. Запасайся баблом, бо діти хворіють до років 4-х часто.
Андрій76 до Rh(+) Показати IP 20 Березня 2014 12:41
Что и требовалось доказать...Це один з багатьох хабарників,які навіть діагнозу точного визначити не можуть не забуваючи при цьому "здерти"з тебе певну суму. А що стосується мене,то я нікому нічого не давав,так як знаходжусь на даний момент за 2000км.від України і прилітаю додом тільки через тиждень,а давала моя жінка,яку не виписували з роддому поки не"розплатиться" і яка родила на 20 днів раніше від терміну, тому що такі СУКИ як ти стимулювали її до родів, бо мала вже 38неділь, а палати в роддомі переповнені. За цього я не попав на роди і мусив міняти квиток на літак"попадаючи"на лишні 250євро. А був би я вдома,ви б у мене хіба копняків отримали, а не хабаря, принципово...Ну нічого, доберемось і до вас невігласів...
Rh(+) до Андрій76 Показати IP 20 Березня 2014 12:59
Ти просто озлоблений жебрак. Кинув жінку саму і поїхав. Мий дальше туалети португальцям. А ці казки про невиписку розкажеш психіатру.
Андрій76 до Rh(+) Показати IP 21 Березня 2014 09:57
Що правда очі коле?..А жінка моя,придурку була до 7-го місяця зі мною і стояла на обліку в Європі, тільки народжувати захотіла на Україні ( на свою голову,в таких м***даків як ти, бо ще погано знає мову і боялась там родити). І хто тобі сказав мудак неграмотний,що я в Португалії?..Мені принаймні вистачає моєї зарплати,щоб жити нормально і ще кормити таких гівнюків як ти,в Україні. А на рахунок туалетів,то можеш не журитися, скоро ти їх будеш мити на Варшавці, коли ми таких як ти і "іже з тобою"пролюструємо...
Андрій76 до Rh(+) Показати IP 21 Березня 2014 10:13
Да, ще одне невдахо...Якщо тебе не влаштовує твоя зарплата в 100євро,це не повід"рекетувати"людей на хабарі, а це ознака того,що ти"лох"по життю і пливеш по течії,в якій легше "виловити"нещасного,хворого пацієнта і обібрати його, ніж відкрити власну клініку чи кабінет і встановити законні тарифи на медичні послуги, або хоча би влаштуватися в таку клініку на гідну зарплату, якщо тебе не влаштовує твоя.А ну да..,я й забув..,для цього потрібно мати високу кваліфікацію і мізки,бо з купленими дипломами туди не беруть. Так що один тобі шлях-на Варшавку,мити туалети...
Психіатр до Rh(+) Показати IP 4 Квітня 2014 21:47
Колєго, не гони бєса. Всі знають про нас правду матку. От тиждень назад Іваничівський хірург, заввідділення хірургії, виписав хворого, а той ще добу валявся в палаті. На другу добу побачивши хворого він запитав, чого він ще досі тут.. Порядний лікар виписку дає пацієнту на руки, а цей вклав в медкарту і запер в реєстратуру. Медсестри взагалі хрін знає чим в нього займаються, ніхто не орієнтується навіть, хто в них лежить і доки. А все тому, що хірург не отримав ні копійки від хворого за весь час лікування.. Отож чекаю тебе в гості, а Андрій76 цілком здоровий хлоп
Психіатр до Rh(+) Показати IP 4 Квітня 2014 21:49
Колєго, не гони бєса. Всі знають про нас правду матку. От тиждень назад Іваничівський хірург, заввідділення хірургії, виписав хворого, а той ще добу валявся в палаті. На другу добу побачивши хворого він запитав, чого він ще досі тут.. Порядний лікар виписку дає пацієнту на руки, а цей вклав в медкарту і запер в реєстратуру. Медсестри взагалі хрін знає чим в нього займаються, ніхто не орієнтується навіть, хто в них лежить і доки. А все тому, що хірург не отримав ні копійки від хворого за весь час лікування.. Отож чекаю тебе в гості, а Андрій76 цілком здоровий хлоп
Нормально до Андрій76 Показати IP 23 Березня 2014 11:28
Дай таких як ти з десяток друтий на район, то і не брали б лікарі ні подяк ні хабарів.
ескулап до Rh(+) Показати IP 22 Березня 2014 11:23
ти правий про халатність. але! навіть яе не доведуть, позору і зіпсованої репутації вистачить. воно тобі тра?
Ігор Показати IP 20 Березня 2014 08:17
В Іваничівській райлікарні немає лікаря по жодній спеціалізації. Юзів руки на перекос складає, хотя своїх родичів везе до інших травматологів. Знаю багатьох людей які їздять в Горохівську або обласну лікарню там хоть спеціалісти є. А неодні неуки та пияки
Іваничівець до Ігор Показати IP 20 Березня 2014 20:13
Підтверджую ваші слова.
Психіатр до Ігор Показати IP 4 Квітня 2014 21:51
100 процентів правда, до Шекети в Горохів возить, м*діла...
саша Показати IP 20 Березня 2014 08:45
ви ще в рожищах не були ! там тільки справки про смерть більш-менш виходить правильно написати!
Віта до саша Показати IP 20 Березня 2014 17:21
не знаю як на інших відділеннях, але в реанімації в Рожищенській лікарні персонал набагато уважніший до пацієнтів, ніж в обласній.
знахар Показати IP 20 Березня 2014 08:53
а що робиться з "продажем" фiктивних груп iнвалiдностi!!! Хочеш халявну пенсiю - проплати "правильному" лiкарю!!!!!!
оля Показати IP 20 Березня 2014 09:00
в мене знайомi таким чином "заробили" пенсiю, а таких багато.....
тарас до оля Показати IP 20 Березня 2014 09:04
на такi пенсii не один мiльйон капа€.....i це все роками!!!!!!
ВІ Показати IP 20 Березня 2014 09:25
Лікарів обласної лікарні дійсно треба "почистити". Відношення зверхнє та грубе. Немає ніякого співчуття та людяності у них. Хто дасть "на лапу", того полікуємо ще. По-перше, говориш, що болить одне, а лікують зовсім інше. Випишуть ліків на тисячі гривень, а коли через пару днів говориш, що не допомагає, то просто фраза: "Напевно вони вам не підходять...". Напевно?- і ще рецепти на пару тисяч!!!!! Був випадок, коли жалієшсь на болі та погане самопочуття, а лікар говорить: "Ви здорові! Чого ви до мене ходите?!"По-друге, щоб здати аналізи - заплати обов"язковий благодійний внесок, та купи за списком медикаментів. То дешевше в приватній лабораторії здати. Щоб лягти на лікування в стаціонар, такий список (доречі, уже давно заготовлений і роздрукований) для закупки дадуть, що й операцію можно провести з цим набором ( і термометр, і лейкопластир, і перчатки, і бинт, і безліч ліків, і це все не по 1 шт., а й по 2-6 шт.). А навіщо????? В палаті лише 3 ліжка, але числиться 5 хворих. Ось така медицина. Ще мене цікавть, чому в 2-гій міськ. лікарні карточка для пацієнтів коштує по-різному для всіх. З когось беруть 100грн., з когось 70, а з когось 50. А чому? Пояснення немає...........
Rh(+) до ВІ Показати IP 20 Березня 2014 10:13
А ви що хотіли, платити лікарю 1500 грн, і щоб він мав змогу на ці кошти вдосконалюватися, їздити на курси, виписувати періодику, годувати сімю, і бути привітним? І ціни на ліки лікарі не встановлюють. В Обласній лікарні пан Сидор дійсно розвів корупцію, але лікарі там здебільшого професійні. В ЛМКЛ при поступленні гроші беруть якщо нема луцької прописки. І це вірно, фінансує місто а лікується район. Є ж районна лікарня лікуйтесь там.
ВІ до Rh(+) Показати IP 20 Березня 2014 12:56
Нічого не маю проти за плату за оформлення карточки, але ціна має бути одна для всіх - встановлена!!! А якщо людина приїхала з іншого міста, і тимчасово живе в районі 2-ї лікарні, то куди вона має звертатися? Визвали швидку, жінці погано( гострий біль в животі, тіло все трясе та дуже висока температура), в результаті чекати 1 годину. Хоча їхати треба було від 2ЛМКЛ до Північного ринку. То це нормально??????? Я багато де відвідувала лікарні по Україні, але ставлення до пацієтів найгірше в Луцьку. І взятки скрізь беруть,Ю але так нагло та прямо не вимагають, як на Волині. Висновок один: "Немаєш грошей - вмирай!!!!!!". Що стосується зароб.плати, то пожежники та люди інших професій не великі суми отримують, але йдуть працювати, бо є людські поняття. А медики клятву дають........
Rh(+) до ВІ Показати IP 20 Березня 2014 13:11
Ви мабуть старша людина і мені важко з вами дискутувати. Скажу словами Гіпократа: ".... не лікуй безкоштовно. Бо той, хто лікується безкоштовно перестає дбати про своє здоровя, а той хто лікує - перестає дбати про результати своєї праці." Я теж проти хабарів. Я за адекватну оплату праці.
ВІ до Rh(+) Показати IP 20 Березня 2014 22:34
помиляєтесь, мені 25 років, але вже встигла такого бардаку надивитися. А оплпта праці повинна дійсно бути відповідною професії.
душа до ВІ Показати IP 20 Березня 2014 22:53
коментар було видалено
аглютиноген до Rh(+) Показати IP 22 Березня 2014 11:25
розумний відкривай свій кабінет і коси бабло. а ні. то працюй як слід
ддд до Rh(+) Показати IP 22 Березня 2014 11:24
а твою дитину чого вчитель має якісно вчити за 1200?
Психіатр до Rh(+) Показати IP 4 Квітня 2014 21:55
А їх, що хтось примусив бути лікарями, чи колись в лікарів ЗП по 20 тис була? Якщо так, то ладно, лаханулись з вибором інституту. А якщо ні??? Неувязочка виходить
Ирен Показати IP 20 Березня 2014 09:30
Дійсно ви зачепили болючяе питання. 90 проц груп інвалідності-це фальшиві. Скоро не буде чим платити пенсії людям,які пропрацювали по 40 років. Чому ніхто не візьметься перевірити ці групи інвалідності. Чому не зберуть незалежної комісії і не перевірять здоровя цих людей.Вони ганяють як коні, здоровенькі кращого і не потрібно. Або дають другу групу і пенсію більшу,як людина працювала 40 років, а він собі працює на заводі,на важкій роботі і він больний,йому потрібна група. Це,що анекдот,як це може бути таке,людина яка має другу групу може працювати на такій важкій роботі. Пора закінчувати- це хабарництво. Лікарів пора брати за зябри-це наглота до безспредела. Хабарники такі, що світ не бачив. І,головне нічого не бояться. Це той Ващілін-це хабарник і здирник вищого гатунку.Скільки він буде красти,чому його не женете.Це потрібно робити нам самим,вони повинні боятися народу і працювати по божому, а не хочуть виганяти в три шиї і на базар, або собак лікувати.Ми разом знищимо цих негідників,бо інакшого вони не варті. Є пару лікарів на Луцьк,які варті цього слова.
РОДОК Показати IP 20 Березня 2014 09:51
ось тільки швидка допомога за всіх віддувається, ці люди справді самоіддано і вденьі вночі пашуть таким чисто по людськи хочеться чимось віддячити
толік Показати IP 20 Березня 2014 09:51
треба і у лікарнях зробити люстрацію вони як не дасиш то і дивитись не будуть. У Луцькій міській № 2 це нормальне явище коли хворий лікуєшся за свій кошт а коли вже виписують медсестри кажуть заплати лікарю ще . А ЗА ЩО ПЛАТИТИ шановні мої???????????????????? це ж ваша робота а якщо не заплатиш і з нову туди попадаєшш то самі догадайтесь яке ставлення буде до вас. треба там негайно наводити порядок!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
читачка до толік Показати IP 20 Березня 2014 14:16
це вже щось мало схоже на правду.а Ви впевнені що повністю лікувалися за свій кошт??
микола Показати IP 20 Березня 2014 09:54
в мене знайомi по 10 рокiв на будiвництвi за кордоном , а тим часом в нас "рахуються" як iнвалiди i отримують незаконну пенсiю
Марія Показати IP 20 Березня 2014 09:54
Ага,всіх звільнимо і будуть лікувати ті лікарі які вивчились за гроші не можуть відрізнити апендицит від грипу, а хабарі будуть брати ще більші
Я до Марія Показати IP 20 Березня 2014 11:25
Недавайте !!! А то свмі пхають вруки а потім ниють. Дайте достойну заробітну плату лікарю він брати небуде .Правильно роблять раз дають то треба брати !!!!
Ліза Показати IP 20 Березня 2014 11:54
В міській лікарні з мене зняли групу інваліднсті і привітали мене з виздоровленням, а через п'ять місяців я знову пішла на операцію по онкозахворюванню. На наступній неділі знову йти на перекомісію і напевно будуть вітати з виздоровленням після трьох операцій по онкології. І де справедливість?
Юлія Показати IP 20 Березня 2014 12:56
В Іваничівській лікарні цього всього навчила "головний лікар" - теж в минулому, Л.Томашевська, (тепер уже колишня голова РДА) перша хабарниця на район. Саме страшно те, що вони не бояться гріха.Як можна наживатись на людській біді? Я ще можу зрозуміти освітян, які гребуть за все підряд від простих контрольних до екзаменів державних, а ці що з клятвою на лобі ходять....думаю давно вже прокляті людською зневагою.
ВІ Показати IP 20 Березня 2014 13:03
Моя мама проходила комісію на отримання групи, її виписку з хворобами читали хв.40, але в результаті групу не дали, бо відмовилися дати контретну суму. Але після винесення висновку вона протягом певного періоду має право на свого роду оскарження рішення. І цим правом ви скористалися. Повторне проходження комісії, і групу інвалідності дали. Сказали, що були допущені помилки під час першого разу, і склад комісії не той, що треба був. Короче "брєд" такий несли. Та головне все по справедливості.
Слава Показати IP 20 Березня 2014 13:16
скільки можна мусолити вічну тему?? Будуть вони відповідати за все.... не переживайте..у них теж руки і ноги болять і діти та внуки хворіють...тільки просто все тут взаємповязано... Не роби зле ближньому своєму і воно тобі не повернеться
маша до Rh+ Показати IP 20 Березня 2014 14:01
Ну по-перше не 1500, по-друге то чому ж вони обрали таку професію нехай би вчились на юристив ,кухарів. Лікар -це професія за покликом душі і гроші тут не причому,справжній лікар звичайно.А ПОДЯКУ ПОТРІБНО зарабити а не вимагати .Коли заходиш до кабінету ,а у лікаря рот уже роздявлений таким ніколи не дякую і не буду принципово він ще незнає хто ти що ти а вже думає що пуп землі помиляється .Я просто слідуючий раз іду до іншого лікаря нормального .А саме головне вониж дають клятву гіпократу і Богу.
Rh(+) до маша до Rh+ Показати IP 20 Березня 2014 14:25
Вибирати лікаря право кожного гарантоване законом. І підіть поцікавтесь окладом, це відкрита інфа. Щоб стати просто лікарем треба 8 років вчитися, а щоб стати профі, ще років 5-10. Скільки на це людина грошей тратить? Майте совість. Ніхто не сперечається з тим, що є безпринципні, бездарні і хами, але такі є у всіх професіях. Якщо у вас хтось щось вимагає то ідіть в прокуратуру. Я завжди дякую своєму лікарю, розуміючи, що моє здоровя вартує набагато більше!
я до Rh(+) Показати IP 20 Березня 2014 14:43
Але чомусь, незважаючи на такі малі зарплати, так просто у медуніверситет ніяк не поступиш - надто багато бажаючих працювати за тисячу гривень...
Rh(+) до я Показати IP 20 Березня 2014 16:58
Ви помиляєтесь. Наприклад в тому році всі кого знаю поступили. Деякі відразу в два медвуза, причому на державне. Це стереотип. Ви знаєте скільки лікарів в Україні не вистачає?! Подивіться офіційну статистику, більше 100 000 посад. Звичайно не в обласних лікарнях але всетаки не вистачає. А скільки пенсіонерів? 20 % вже, і 35% передпенсійного віку. Хто нас буде лікувати! Задумайтесь!!! Замість того щоб поливати лікарів брудом пропонуйте щось конкретне, повірте ситуація плачевна.
Ліза до Rh(+) Показати IP 22 Березня 2014 08:57
Дійсно, у кожного є право на вибір лікаря. Саме про це я сказала одному із лікарів в обласному онкодиспансері, на що він мені відповів: Нікуди ти від мене не подінешся, всеодно прийдеш. А тепер скажіть, на кого цей закон діє?
ддд до Rh(+) Показати IP 22 Березня 2014 11:26
дякуєш сам собі?
Костик Показати IP 20 Березня 2014 14:41
О, прорвало, самі дають ті дари, а потім шпарять в інеті-гидота одна!
Ірина Показати IP 20 Березня 2014 15:37
Дійсно, дуже багато коштів витрачається в нашій державі на пенсії по інвалідності ( липові, у багатьох вмпадках) різним категоріям працюючих - і на важких роботах ( фізично) , і лікарям, вчителям, державним службовцям,,, в той час як пенсії за стаж мізерні в основному
васЯ Показати IP 20 Березня 2014 18:58
Факт Навчання в медичному вузі -18 000 грн/рік множимо на 8 років навчання - 144 000 грн лікар "початківець" - заробіна платня - 1500 грн , лікар-терапевт дільничий , 20 років стажу, вища категорія - 2500 грн брутто повернення коштів для початківця - через 8 років, із стажем - 5 років не враховані всі виплати які платить "звичайний бюджетник"-студент (офіційно-неофіційно) Ми в Україні вже "знущались" (не реагували на проблеми) із наших вояків - маємо результата...Можливо слідуючі лікарі..?
зяма до васЯ Показати IP 22 Березня 2014 00:31
100500%, ща буде вОйна, повідриває руки, ноги, голови, а лікувати нема кому. всіх за хабаря посадили до тюрми
Вікторія Показати IP 20 Березня 2014 20:42
Кожен робить свій вибір, не хочеш платити колосальну суму на мед.інститут і після цього працювати за 1500тис. то є вигідніші варіанти, наприклад проста бурса....маляр чи муляр за спеціальністю(кому що до душі) і зарплата потім не 1500тис. Але є мінус, прийдеться попрощатись з мрією про білий халат з глибокими кишенями, а одягнути спец. одяг для чорних робіт. Просто потрібно мати совість просту елементарну, людську, зробити вибір чи заробляти самому чи витягати з бідного хворого.
Rh(+) до Вікторія Показати IP 20 Березня 2014 22:41
Знаю лікарів які чудово малюють, кують, вирощують сад-город, пасічників, мисливців, столярів, кухарів. Жодних проблем. Вам Вікторія назад в совок хочеться, де все на халяву, типу ви працюйте і не про що не думайте а держава за вас подбає. Головне сталь, танки, ракети , слався людина труда. А лікар - це мураха, інтелегентішка на службі в робочого класа. Ви порівнюєте професію муляра і мистецтво лікаря і говорите про елементарну людську совість. Але є ще діалектика життя, яка відрізняється від Вашого неадекватного сприйняття реальності. Я думаю Ви по життю вибрали "вигідніший варіант, наприклад бурсу", і це так вплинуло на Ваш світогляд.
трололололо Показати IP 22 Березня 2014 00:32
під впливом прочитаного відірвав собі орган моск кинув його на підлогу і топтав його ногами. блджад, люди, шо ж ви такі тупі, обмежені і недалекі?
Лукаш Показати IP 23 Березня 2014 11:48
Це складна тема для правильного розуміння, чому лікарі, які мають золоті руки так легко втрачають свій імідж. І все через легку можливість розбагатіти за рахунок тих, хто потребує їх допомоги. Тут не має простого рішення. Разом з водою можна вилити дитину. Тому, що не лише лікарі в цьому винні. Не давайте лікарям мзди і більшість не буде її вимагати. А решту з них, хто втратив совість, простіше буде привести до порядку.
Психіатр до Лукаш Показати IP 4 Квітня 2014 22:08
Не давати мзди кажеш?.. А якщо воно сц*ко-дохтор не хоче приймати природні пологи, а заставляє кесаритися і ОБОВ'ЯЗКОВО "за 400 грн, якщо не хочеш ускладнень", то може варто все таки дати мзди, ради життя і здоров'я дитинки? Думаю варто. Але потім знайти цього сц*ко-дохтора і дати ще мзди, тільки іншої!
Манагер Показати IP 4 Квітня 2014 22:30
Читайте про іваничівських світил http://ndilo.com.ua/forum/thread170-1.html#570
лучанин Показати IP 15 Жовтня 2014 22:03
та в самому управл1нн1 сидять одн1 хабарники той же ващенюк та грицюк скоро теж прийде до них люстрац1я а то думають що сховаються
Лучанка Показати IP 26 Листопада 2015 21:25
Недавно ходила лікувати зуби, лікар ще нічого не зробив а вже натякає що потрібно буде платити, тай й ще так в наглу, ще сам зелений а наглості нахапався переплюне любого дорослого, куда тільки дивиться його керівництво, чи може з ним ділиться. Ось знайшла його сторінку в інтернеті: http://vk.com/id123477734, нікому не раджу іти до цього ідіота.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus