USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Медиків Іваничівській лікарні заохочуватимуть квартирами

16 Січня 2017 13:43
Чотири роки тому завершили ремонт нової будівлі лікарні, втім, медпослуги досі надають не завжди якісні. Головною проблемою називають відсутність висококваліфікованих працівників.

Про це йшлося під час засідання оперативної наради голови облдержадміністрації 16 січня.

«Ми бачимо, що маємо в Іваничівському районі прекрасну лікарню, там хороші палати, втім, відповідного персоналу, який би працював, виконував свої функції на високому рівні – немає. Ситуація така, що лікарі з’являються там, де є пацієнти, а пацієнти йдуть туди, де є хороші лікарі. То ж в районі піднімають питання побудувати гуртожитку для лікарів, щоб зацікавити спеціалістів приїжджати до них», - інформує Гунчик.

ЧИТАТИ ЩЕ: МЕДСЕСТРА ІВАНИЧІВСЬКОЇ ЛІКАРНІ ХОЧЕ «ПОСАДИТИ» ПАЦІЄНТА

На думку голови Іваничівської районної ради Андрія Бадзюня, ситуація не така й критична, як про неї говорять. З його слів, в медзакладі є хороші спеціалісти, фахівці рівня, як у обласній лікарні.

«Те, що в нас немає хороших фахівців – перебільшення. Для прикладу, до нас приїжджає дуже хороший лікар-акушер-гінеколог з Каменя-Каширського, а до кардіолога приїжджають люди з Нововолинська, Ковеля, з Червонограда, Сокаля (ред., - останні два населені пункти – Львівська область). У нас є фахівці, рівень яких не гірший, як в медиків обласної лікарні. Втім, фахівців ми намагаємося зацікавлювати у нас працювати. Для прикладу, торік двом лікарям купили помешкання», - коментує Бадзюнь.

Із приводу будівництва гуртожитку, каже голова райради, то це лише наміри. А от виділяти кошти на купівлю помешкання лікарям хочуть й цього року.

Нагадаємо, торік Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що в Іваничівській центральній районній лікарні медики тікають від пацієнтів, а лікарі відмовляється надавати першу допомогу навіть своїм працівникам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus