USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Насіров підтвердив, що у нього виявили онкологічне захворювання

23 Листопада 2017 21:32
Відсторонений від виконання обов'язків голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров підтвердив, що бореться з онкологічним захворюванням, повідомляє УНІАН.

При цьому він відмовився говорити про яке захворювання йде мова.

Зазначимо, що раніше у ЗМІ з'являлася інформація, що мова йде про щитовидну залозу. І що саме через це у Насірова проблеми з тиском. Через хворобу Насіров хотів виїхати в США для лікування. Однак у НАБУ чиновнику відмовили.

"У мене дійсно були великі проблеми з тиском. Лікарі думали, що це проблеми з серцем, але виявилося, що це онкологія. Я пройшов операцію, пройшов курс радіоактивної терапії, і сподіваюся, що все буде добре", - заявив Насіров.

Нагадаємо, 28 липня Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) завершила розслідування кримінального провадження стосовно Насірова.

Йому інкримінують зловживання владою або службовим становищем. Це пов'язано з рішеннями про розстрочення податкових боргів підприємствам, пов'язаним з народним депутатом Олександром Онищенком.

Раніше Насіров просив детективів Національного антикорупційного бюро повернути йому закордонний паспорт. Він надав слідству документи, які підтверджують нагальну потребу виїзду за кордон на лікування. НАБУ відмовило фіскальнику і заблокувало його виїзд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Виглядає Показати IP 24 Листопада 2017 04:40
що насирів не тільки злочинець в законі, він ще і ононколог, який хоч і відсторонений від корита, всеж таки як віл своє цямкає... Може вже час запитати його, звідки в нього такі гроші, що стати його щоб лікуватись в США? Невже в нього така зарплата, що може собі дозволити те що надумає?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus