USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ніфонту попри стабільно важкий стан стало краще

11 Червня 2013 11:36
Керуючий Волинською єпархією УПЦ митрополит Волинський і Луцький Ніфонт, як повідомлялось раніше, вже кілька днів перебуває в реанімації. Однак, його самопочуття, інформують, покращилося. За здоров’я владики моляться у храмах області. Божественна Літургія за здоров`я владики була звершена і в Мілані під час робочого візиту до Італії, із благословення Предстоятеля УПЦ Блаженнійшого митрополита Володимира.

«Дякувати Богові, самопочуття владики покращилося, хоча медики його стан характеризують як стабільно тяжкий. Владика почав говорити, їсти. Тобто, спостерігається динаміка на покращення», – розповів протоієрей Валентин Марчук, - інформує Слово Волині.

Нагадаємо, що митрополит Луцький і Волинський Михаїл відправив молебень за здоров’я Ніфонта, керуючого Волинською єпархією Московського Патріархату. Після богослужіння високопреосвященний Михаїл зазначив, що продовжить прохати Всевишнього за швидке одужання митрополита Ніфонта, і як головуючий на цей час у Волинській раді Церков закликає християн різних конфесій чинити так само, молитися за недужого архієрея, пам’ятаючи слова апостола Павла: «Носіть тягарі один одного і так здійсните закон Христа» (Гал. 6:2).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus