USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Владика Ніфонт – у стабільно важкому стані

9 Червня 2013 13:50
У Свято-Покровському кафедральному храмі помолились за волинських журналістів та митрополита Ніфонта, окрім того у всіх храмах Волинської єпархії збирали гроші для незрячих, - інформують у прес-службі єпархії.

У неділю, 9 червня, коли у п’яту неділю по Пасці Свята Православна Церква згадує євангельську подію зцілення сліпонародженого, а також пам’ять святого праведного Іоанна Руського, Божественну Літургію у Свято-Покровському кафедральному храмі очолив голова інформаційно-просвітницького відділу Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук.

Після прочитання Євангелія отець Валентин звернувся до вірян зі словом проповіді, в якому наголосив про те, що православні християни повинні в своєму житті керуватись заповіддю любові. «Ми не повинні бути схожими на тих фарисеїв, які вважали себе праведними», - підкреслив батюшка.

А після Літургії отець Валентин привітав присутніх на богослужінні православних журналістів із професійним святом, яке відзначалось 6 червня. «Божого вам благословення, наснаги і творчих успіхів. Особливо приємно і важливо, коли ви, дорогі журналісти пишете про нашу Православну Церкву», - зауважив отець Валентин.

Молебень за здоров’я журналістів очолив клірик Свято-Покровського кафедрального храму протоієрей Петро Муляр.

Після молебню також була відслужена Панахида, під час якої священнослужителі помолились за спокій душ померлих працівників слова.




Варто також зауважити, що в цю неділю в усіх храмах Волинської єпархії збирали пожертви для потреб незрячих людей.

Також за Богослужінням молились за здоров’я митрополита Волинського і Луцького Ніфонта: «Владика перебуває у стабільному важкому стані. Архіпастир просить всіх вірних згадувати його у своїх молитвах».

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що керуючий Волинською єпархією УПЦ митрополит Волинський і Луцький Ніфонт перебуває у реанімації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Читач Показати IP 9 Червня 2013 14:51
Ви якось оприділіться, новини в один час а суть різна http://www.volynpost.com/news/15850-mytropolytu-nifontu-pokraschalo
Pavel Показати IP 10 Червня 2013 21:09
Нифонт людина від Творця! Але перш ніж закидати фаресеям ознайомтесь з своїми діяннями http://www.youtube.com/watch?v=ZF759Ox-e88 , як кажуть скалку з ока.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus