USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Німецький професор відвідав лікарню у Луцьку

28 Листопада 2017 13:38
Провідний фахівець в галузі отоларингології професор Томас Ленарц завдяки благодійниці з Німеччини Ріті Лімротт 27 листопада відвідав ВОДТМО, інформують на сайті медичного закладу.

Одним із основних напрямків наукових напрацювань професора є порушення слуху та слухові імплантати, особливо кохлеарні імплантати, імплантати мозку та імплантати середнього мозку.

У Волинській обласній дитячій клінічній лікарні професор здійснив консультативний прийом хворих із складною отоларингологічною патологією та провів складні оперативні втручання маленьким пацієнтам Волині за участю фахівців закладу та кандидата медичних наук Бориса Миронюка, старшого наукового співробітника ДУ “Інститут отоларингології ім. проф. О.С. Коломійченка НАМН України”.

Томас Ленарц – прес-секретар тематичної мережі Acatech Health Technologies, голова Німецького товариства біомедичної інженерії (DGBMT), Президент Німецького товариства черепної хірургії, член Правління Німецького товариства аудіології (DGA), член правління Європейської академії отології та нейрології (EAONO) – створив найбільшу в світі програму імплантації кохлеарів з використанням комп’ютера, працював над створенням телемедичної мережі Live International Network Otolaryngology (LION). Впровадив роботизоване оперативне втручання та здійснює як фундаментальні, так і клінічні дослідження для покращення якості надання хворим з проблемами слуху.

З 1993 року очолює кафедру оториноларингології медичного факультету Ганноверського університету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
гуманітарна допомога Показати IP 28 Листопада 2017 15:58
кт напевно в онко робили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus