USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

При волинських лікарнях створять фонди розвитку

14 Вересня 2017 19:55
На базі волинських медичних закладів розпочнуть свою діяльність фонди розвитку, покликані надавати відповідну фінансову допомогу лікарням, зокрема в плані харчування.

Про це повідомив голова Волинської облради Ігор Палиця під час ефіру програми «Пряма мова» ТРК «Аверс» 14 вересня.

На зауваження про жахливий стан обласних лікарень, у тому числі щодо харчування хворих, голова облради зауважив, що, на жаль, профінансувати харчування пацієнтів із обласного бюджету немає змоги.

Вирішити проблему, на думку Ігоря Петровича, можна лише за рахунок створення відповідних фондів. Долучитися до цього мають також і бізнесмени області.

Окрім того, Ігор Палиця пообіцяв, що через місяць від дати створення таких фондів прозвітує про результати їхньої діяльності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 14 Вересня 2017 19:59
Я в стані глибокого шоку від такого добровільно-примусового здирництва!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus