USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.85 9.95

«Серце до серця»: для лікування діток з вадами зору закуплять обладнання

2 Червня 2017 23:00
Завдяки плідній праці волонтерів та сердечності волинян вдалося зібрати 147053, 56 гривень. Про це стало відомо під час прес – конференції щодо XII акції «Серце до серця».

На зібрані кошти у Волинську обласну дитячу лікарню закуплять спеціальне обладнання для лікування діток з вадами зору. Лікарі прогнозують, що за допомогою цього обладнання до 2020 року на Волині жодна дитина не буде страждати через косоокість та сліпоту.

До організації благодійних заходів молодь долучалася зі шкіл, коледжів та вищих навчальних закладів.

Під час прес – конференції було анонсовано подію Woodstock Ukraine. Це музичний фестиваль, який відбудеться з 11 до 13 серпня на новій локації – аеродром Цунів, що на Львівщині.

Щоб стати волонтером заходу, потрібно подати заявку. Фестиваль WOODSTOCK UKRAINE є відкритим та безкоштовним для усіх відвідувачів.

Щиро дякуємо всім, хто долучився до цьогорічної XII Всеукраїнської акції «Серце до серця» під назвою «Я хочу бачити життя».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus