USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У луцькому пологовому завершують ремонт жіночої консультації

20 Червня 2018 09:38
Серед проблем КЗ «Луцький клінічний пологовий будинок» відсутність сучасного УЗД-сканера та нарокозо-дихальної апаратури для дорослих та дітей, однак вже за 1,5 місяці у закладі планують завершити ремонт приміщення жіночої консультації.

Про це йшлося 20 червня під час засідання виконавчого комітету міської ради.

Як розповів головний лікар Михайло Токарчук, серед проблемних питань та планів на 2018 рік є вирішення питання фінансування акушерської допомоги жінкам, не зареєстрованим у Луцьку, придбання необхідного сучасного медичного обладнання. А також забезпечення закладу наркозно-дихальною апаратурою для дорослих та новонароджених, кольпоскопами – для ранньої діагностики передракових захворювань та раку шийки матки, фетальними моніторами для визначення стану внутріутробного плоду та кювезами для новонароджених.

Окрім того, заклад потребує гістероскоп та сучасний УЗД-сканер.

«Ми плануємо закінчити ремонт жіночої консультації (на це виділені кошти з міського бюджету). Зараз успішно проводиться ремонт, я думаю, що за 1,5 місяці він закінчиться», - зазначив Михайло Токарчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus