USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.97

В дитячих поліклініках Луцька хочуть скасувати попередній запис

2 Грудня 2016 15:37
Запровадити практику запису до спеціаліста за телефонним дзвінком та напрацювати можливість прийому в лікарів дитячих поліклінік без попереднього запису пропонує депутата міськради.

Про це йшлося під час 15-ї сесії Луцької міськради 30 листопада.

У запиті до міського голови депутат Анна Мовяк йшлося про те, що під час виїзного засідання комісії міськради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства, дитинства, освіти, культури та мови озвучили низку зауважень до порядку запису на прийом лікарів міських дитячих поліклінік. Зокрема, йшлося про відсутність можливості зареєструватися по телефону, денний прийом до лікаря так званої живої черги, систему попереднього запису у клінічно-діагностичну амбулаторію.

Депутат пропонувала впорядкувати систему запису в дитячих поліклініках, запровадити практику запису до спеціаліста за телефонним дзвінком та напрацювати можливість прийому в лікарів без попереднього запису.

Депутати підтримали запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Мамуся Показати IP 2 Грудня 2016 16:29
а мені подобається, що є можливість планувати день і час і не очікувати годинами прийому. Якщо комусь терміново чи до окуліста чи ортопеда то і без запису приймуть, якщо по-людські звернутись.
Татусьо Показати IP 2 Грудня 2016 19:30
Так,у цьому є +++
Лана Показати IP 2 Грудня 2016 20:04
Та чомусь приходиш по запису i ще чекаеш не менше пiвгодини, а то i бiльше, тому який в них сенс?
Надія Показати IP 2 Грудня 2016 21:46
А ще краще коли дитині терміново - сьогодні! потрібна консультація спеціаліста, а по запису вже на два тижні вперед черга, приходьте будь ласка через 15 днів (коли в дитини вже з гастіту язва почнеться, чи лорингіт перейде в ангіну, а якщо проблеми з серцем?...), то тоді, можливо, якщо нічого в лікаря не зміниться, наприклад: лікарняне, відгул, відпуск і.т.п - можливо вам пощастить і вас проконсультують! Було б прекрасно якщо по запису, та без черг, але ж запис по телефону і найближчим часом, хоча б тим кому терміново.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus