USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку працюватиме нове стоматологічне відділення для дітей

18 Вересня 2014 21:00
У Луцьку створять стоматологічне відділення для дітей на базі Луцької міської дитячої поліклініки №1, що по проспекту Волі. Після завершення у закладі монтажних та ремонтних робіт спеціалісти працюватимуть навіть в неділю.

Про це під час засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства сьогодні, 18 вересня, повідомила головний лікар луцької міської дитячої поліклініки Оксана Лєщинська.

З її слів, зазвичай підготовка до нового навчального року починається ще з весни. Саме тоді ремонтують медичні кабінети в навчальних закладах, аби дітям можна було надавати невідкладну медичну допомогу, а також зробити планові щеплення.

Таким чином, у дитячій поліклініці, що по проспекту Волі, уже встановлюють необхідне обладнання у кабінетах нового стоматологічного віддлення.

Медик розповіла й про нові закони, що вимагають присутності одного із батьків дитини під час лікування зубів.

«Часто до стоматолога дітей приводять бабусі та дідусі. Відповідно, виникають суперечки, адже батьки хочуть одного, а бабусі й дідусі – зовсім іншого. Тож трапляються й дуже складні випадки», - каже лікар.

Також вона зауважила, що з початком роботи стоматологічного відділення медики-стоматологи практикуватимуть і недільне чергування. Також для батьків буде працювати попередній запис на прийом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дідо Показати IP 18 Вересня 2014 21:04
Лікарі за рахунок коштів лучан створюють собі ПРИВАТНИЙ бізнес.
Лучанин Показати IP 18 Вересня 2014 23:19
"Також для батьків буде працювати попередній запис на прийом." А для дітей?!! Це для кого робиться? А якщо батьки не в змозі завести дитину з поважних причин, але є дідусь і бабуся, то дитині страждати поки батьків з роботи не відпустять? А можна зробити як раніше - по людськи? Чи серед медиків людей вже не залишилося? А?
оля Показати IP 19 Вересня 2014 20:35
Думаю від ремонту нічого не зміниться...коновали то все тіж будуть працювати...щеб стоматологів змінили,на таких які вміють до дітей підхід найти...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus