USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку підприємцю заборонили продавати шаурму

1 Липня 2011 15:58
У Луцьку працівники санстанції виявили ряд порушень в об’єктах торгівлі і ресторанного господарства.
Зокрема в закладі «Ваш кондитер», що на проспекті Волі,15, досліджені лабораторно зразки кондитерських виробів не відповідають санітарно-гігієнічним вимогам за мікробіологічними показниками, – повідомляють Відомості.UA.
А тому виробництво тістечок та тортів заборонено постановою головного лікаря Луцької міськрайсанепідемстанції. Підприємця оштрафовано.
У магазині «Наш-3» ТзОВ «ТД» «Аванта», що на вулиці Конякіна, 18, у виготовленій курці-гриль було виявлено підвищену кількість мікроорганізмів, що свідчить про недостатню термічну обробку продукту.
Керівника закладу оштрафовано, застосовано фінансову санкцію.
У кіоску №9, що на вул. Конякіна, 14, виготовлення шаурми, хот-догів здійснювалось без погодження з санітарно-епідеміологічною службою та в неналежних санітарно-гігієнічних умовах.
Зокрема поточне прибирання здійснювалося неякісно, умови миття виробничого інвентарю та правил особистої гігієни порушувалися.
Крім того, дати приготування півфабрикатів були не відомі: супровідні документи на харчові продукти відсутні. Продавці працювали без медичного огляду.
Підприємця оштрафовано, діяльність кіоску припинена.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вольдемар Показати IP 2 Липня 2011 09:45
Зайшли б на автовокзал подивилияся. Там пиріжки ще в гірших умовах виготовляють
Перехожий Показати IP 3 Липня 2011 15:52
Шанувальники швидкого харчування або так званого "фастфуду", очевидно, памятають пиріжки на зупинці перед універмагом, де випари канцерогенної олії стрибали на всіх перехожих. Можна було зупинитись і за якусь гривню-дві перехопити пару пиріжків, "обманути" шлунок і бігти далі. А згодом ця точка громадського харчування канула в лету. А базувались ці пирожечники в квартирі, зданій в оренду бомжем, по вул. Суворова. Автору цих рядків по характеру роботи вдалось там побувати. Миші, щурі, бруд, антисанітарія, гнила підлога, грибок на стінах, "приносна" вода - в цьому хліві двоє людей з відкритою формою туберкульозу і запущеним сифілісом готували напівфабрикати для пиріжкового бізнесу. А ввечері олія забиралась, фільтрувалась через марлю, яка нагадувала шматок руберойду, і знову використовувалась протягом повного робочого дня. А подивіться на ринках, хто носить закуску, такі ж пиріжки, каву? Мають вони на це дозвіл і право? Користувачі такого "общепіту" вибирають найближчу стежку до важких хвороб, а згодом - і до могили.
знаюча Показати IP 4 Липня 2011 10:33
носить каву?знаю таку.до речі вона працює в міській санстанції...крім суботи-неділі.штрафує нас, а потім,як ні вчому не бувало - на ринок...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus