USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

ДТП за участю BMW та маршрутки: 17 постраждалих, з них – троє дітей

3 Жовтня 2016 13:09
У результаті зіткнення BMW з маршрутним таксі постраждали сімнадцять людей. Водій BMW помер у приймальному відділенні лікарні. Одного з потерпілих госпіталізували в нейрохірургічне відділення. Решта потерпілих, в тому числі троє дітей, отримали амбулаторні травми та шок.

Нагадаємо, 2 жовтня, близько 21:00 вечора у Луцьку на вулиці Данила Галицького трапилася дорожньо-транспортна пригода: BMW врізалась в маршрутку.

Згідно з попередньою версією патрульних поліцейських, винуватцем аварії став водій BMW, який не врахувавши погану видимість на різкому повороті біля спортивного комплексу «Динамо», виїхав на зустрічну смугу, де не розминувся з маршруткою №11.

Кермувальник BMW, 32-річний мешканець Рожищенського району, в результаті зіткнення отримав травми несумісні з життям. Зі слів медиків, хоча карета швидкої оперативно доправила тяжкого пацієнта до Луцької міської клінічної лікарні, проте чоловіка врятувати не вдалося.

Як розповіла в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини головний лікар Луцької міської клінічної лікарні Лариса Духневич, «на водієві BMW не було живого місця».

«З місця ДТП до нас доправили 14 людей. Один з них, водій, одразу помер в приймальному відділені, під час реанімації. Ще одного пацієнта госпіталізували у відділення нейрохірургії зі струсом мозку. Решта дванадцятеро отримали амбулаторні травми, які не потребують госпіталізації. Проте всі були в стані шоку», - каже Лариса Духневич.

Як стало відомо журналістам ІА Волинські новини з власних джерел, серед потерпілих в ДТП було також троє дітей, яких бригада швидкої допомоги доправила в обласну дитячу лікарню.

Натомість поліція повідомила про 19-ох потерпілих та внесла відомості про ДТП до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нині правоохоронці з’ясовують усі обставини автопригоди. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Вікторія Показати IP 3 Жовтня 2016 14:55
Звідки саме водій, напишіть будь ласка
Анонім Показати IP 3 Жовтня 2016 22:56
шановні пові поліцейські робіть щось досить їздити з мигалками люди гонять як навіжені де обіцяні аваковм камери ?????????????
Діана Показати IP 4 Жовтня 2016 09:56
Хочу сказати велике дякую водієві маршрутки, за те що їхав з малою швидкістю. Якби він гнав би з великою швидкістю нікого би в живих не залишилось. Вина повністю на водії легковика. Він гнав на великій швидкості і виїхав на зустрічну смугу.
Анонім Показати IP 4 Жовтня 2016 12:34
https://dl.dropboxusercontent.com/u/60330801/all/111/1.jpg
Маряна. Показати IP 7 Жовтня 2016 13:37
Я також вдячна водієві. Він молодець. Якби трохи звернув в сторону могло постраждати більше людей! Ми відбулися забоєм руки і кількома синцями.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus