USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські медики роблять запаси ліків

12 Жовтня 2015 13:28
Запасами ліків волинські медики убезпечують себе від недофінансування. Так, цього року швидка допомога не отримувала належної субвенції, втім, медпрепарати мали.

Про це йшлося під час оперативної наради голови Волинської облдержадміністрації сьогодні, 12-го жовтня, в приміщенні обласної ради.

Начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Ігор Ващенюк запевнив, що затримання субвенції не вплинуло на наявність ліків у каретах швидкої.

«Було зауваження щодо використання коштів на придбання медикаментів для швидкої допомоги, то я інформую, що тендерні процедури вже відбулися, підписані договори на суму 533 тисячі гривень, ще ліки будемо докуповувати в жовті-листопаді. Зауважу, що затримка субвенції не вплинула на наявність ліків, адже торік сформували запаси ліків», - пояснює головний медик області.

ЧИТАТИ ЩЕ: у волинських селах немає ліків, потрібно змінювати законодавство

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало про те, що в Луцьку та області всі охочі матимуть змогу побачити списки медичних препаратів, закуплених за кошти з державних та місцевих бюджетів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus