USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинські лікарні «заготовлять» 300 тонн картоплі

20 Вересня 2013 11:00
Для лікувально-профілактичних закладів краю цьогоріч потрібно зібрати понад 300 тонн картоплі. Про це повідомив перший заступник голови Волиньради Юрій Лобач, інформують Відомості.
З його слів, своє сприяння у заготівлі картоплі від населення та сільськогосподарських підприємств уже пообіцяли голови районних рад області. Було погоджено також, що цього року для лікарень необхідно зібрати понад 300 тонн картоплі.
За кожним районом закріплено декілька медичних установ у які вони постачатимуть овочі. Зокрема, в обласну клінічну лікарню, яка має річну потребу в картоплі у понад 100 тонн, цей продукт надходитиме з Ковельського, Луцького, Любешівського, Маневицького, Ківерцівського та Камінь-Каширського районів.
В обласну психіатричну лікарню №1 завезуть 17 тонн бульби з Володимир-Волинського району, в психіатричну №2 (Олика), що має потребу в 15 тонн, — із Ківерцівського.
В обласний онкологічний диспансер, що потребує 35 тонн картоплі, овочі постачатимуть із Ратнівського та Рожищенського районів, в обласну дитячу лікарню (25 тонн) — із Горохівського та Камінь-Каширського.
У наркологічний диспансер (8 тонн) — із Турійського, в протитуберкульозний (55 тонн) — із Любомльського, Шацького, Горохівського та Маневицького районів, в обласну інфекційну лікарню (15 тонн) — із Турійського, а в госпіталь для інвалідів Великої Вітчизняної війни (10 тонн) — із Луцького району.
Крім того, Луцьку міську клінічну лікарню бараболею забезпечить Локачинський район (10 тонн), Луцький клінічний пологовий будинок (10 тонн) — Старовижівський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучани Показати IP 20 Вересня 2013 11:07
Закупляти потрібно ,а не жебрати та викручувати руки селянам. Фермер платить податки і не зобовязаний безкоштовно допомагати державі чи місту.
Аня Показати IP 26 Вересня 2013 23:54
а потім цих 10 тон картоплі молоді санітарки і медсестри надриваючи животи мусять переносити відрами в підвали лікарень

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus