USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Юнак з Волині потребує термінової операції на серці

3 Листопада 2019 10:24
Андрію Дублю із села Новокотів Луцького району потрібно терміново провести операцію на серці.

Хлопець із багатодітної сім’ї, займається спортом, пише пісні, бере участь у вокальних конкурсах. Нещодавно він вступив до вузу в Словаччині. Однак у його юнацькі плани втрутилась хвороба, пише Волинська правда.

Наразі Андрієві терміново необхідно провести операцію на серці. Його рідні не мають змоги у стислі терміни зібрати 180 000 тис. грн, які потрібні на лікування. Тож просять допомогти небайдужих людей.

«Операцію заплановано провести у Словаччині, оскільки в Україні такі ж послуги коштують дорожче. Ми зверталися в медзаклади Києва. Та й спеціалісти, певно, за кордоном кращі», – каже дідусь хлопця Василь Гайдучик.

Збір коштів здійснює дядько Андрія.

Допомогти юнакові можна, надіславши кошти на карку ПриватБанку 5168757344195781 (Гайдучик Сергій Васильович).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus