USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

За тиждень на ГРВІ та ГРИП захворіли більше 6 тисяч волинян

19 Грудня 2016 10:43
На Волині прогресує епідемія респіраторних захворювань та ГРИПУ. За минулий тиждень захворіли 6 тисяч 389 осіб.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 19-го грудня.

Загалом, епідпоріг в області перевищений на 7,5%. За минулий тиждень кількість хворих збільшилася на 13%, порівнюючи з аналогічним періодом раніше.

Про ситуацію звітував начальник управління охорони здоров'я Волинської обласної державної адміністрації Ігор Ващенюк.

«За тиждень захворіло 6 тисяч 389 осіб. З них 65% - діти. Кількість госпіталізованих зросла на 200 осіб, втім, людей з важким станом не було. Це прогнозований показник. Найбільше хворих у таких районах: Турійський, Горохівський, Рожищенський, Іваничівський, Володимир-Волинський. В лікарнях вільні місця є», - доповів головний медик області.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ЛУЦЬКОМУ ПОЛОГОВОМУ – ЧОТИРИ ВАГІТНІ З ГРВІ ТА ДВІ З ГРИПОМ

Також Ігор Ващенюк звернувся до волинян з проханням, аби ті, хто занедужав, але мають гостру потребу виходити з дому – одягали маски, мовляв, поряд ходять діти, вагітні жінки й до них треба проявляти повагу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Тая Показати IP 20 Грудня 2016 22:33
Пропоную всім хто не знає і нагадую тим хто знає, що щоб не попасти в "халепу" і бути здоровим в час пошесті, треба нарізати кільцями цибулю і покласти її по 2-3 на тарілках біля всіх дверей вдома (квартирі). Не забувати треба, ще ї про те, що зїдаючи хоча б половинку цибулі денно, ми забезпечуємо себе від вірусів і бактерій. Зичу всім міцного здоровя...
Лол до Тая Показати IP 21 Грудня 2016 22:04
Лук, травки, бады, не действуют против гриппа и ОРВИ, как и разные "противовирусные" лекарства. Не вводите людей в обман. Лечение при гриппе и других вирусках - постельный режим и много питьевой воды.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus