USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Пам’ятнику Сталіна в Україні відрізали голову. ВІДЕО

29 Грудня 2010 15:04
Бюсту Йосипа Сталіна біля Запорізького обкому КПУ повернули голову: вранці 29 грудня відновленого силумінового «вождя народів» можна було спостерігати під офісом комуністів.

Правда, весь бюст від основи до підборіддя укритий партійним полотнищем КПУ, - повідомила Gazeta.ua.

Раніше стало відомо, що 28 грудня в міліцію Запоріжжя надійшло повідомлення про пошкодження невідомими зловмисниками бюста Сталіна: нібито у пам'ятника була відрізана голова.

Пізніше в Запорізькому облкомітеті КПУ заявили, що пам'ятник Йосипу Сталіну не обезголовлений

За інформацією КПУ, організований напад дійсно був, в ньому брало участь 4 молодих чоловіків. Вони кинули пляшку в пам'ятник через огорожу і відбили декілька букв. «Сам пам'ятник вони не пошкодили: його голова на місці», - заявили в облкомітеті КПУ.

На даний час пам'ятник «в рамках посилення заходів безпеки закритий захисним саркофагом», і завтра охочі зможуть побачити його тільки у такому вигляді.

Як повідомлялося, 5 травня у Запоріжжі було відкрито пам'ятник Сталіну. Триметровий силуміновий пам'ятник, який є напівфігурою Сталіна у військовій формі, відкрили біля будівлі Запорізького обкому КПУ в Жовтневому районі Запоріжжя під гімн СРСР в присутності близько 1000 представників КПУ і прихильників комуністичної ідеології.

Мітинг тривав більше години на палючому сонці. За півгодини після початку в однієї з жінок почався серцевий напад - вона майже відразу померла. За кілька хвилин втратили свідомість ще двоє дідусів. Чергували дві “швидких” - одна повезла померлу, друга - одного з ветеранів. Інший чоловік півгодини чекав поки приїде ще одна “швидка”.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Exaboto Показати IP 29 Грудня 2010 19:43
от молодці
109 Показати IP 30 Грудня 2010 10:17
Як я дивилась пряму трансляцію відкриття памятника цьому фашисту, то вже тоді спало на думку: - Невже усі в Запоріжжі такі любителі вождя народів. А зараз щиро радію! Хай би зробили тур по Україні!
misha Показати IP 3 Січня 2011 10:37
)) точно!!! тур потрібен!!!)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus