USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під Луцьком – автогонки. ФОТО

6 Червня 2012 16:26
На автодромі в селі Дачне Ківерцівського району змагалися автогонщики – проходив перший етап гран-прі міста Луцька з автоперегонів «раллі-крос».

Змагання організував Луцький автомобільно-мотоциклетний клуб. У перегонах взяло участь 16 автогонщиків з Рівного у Луцька, - повідомляє ВолиньPost.

Змагання відбувалися у вигляді почергових заїздів, у кожному з яких брало участь чотири автогонщики. Всього відбулося 20 заїздів: змагання були організовані так, що кожен спортсмен як мінімум раз брав участь у заїзді з усіма іншими.

За підсумками 20 заїздів перше місце посів голова Луцького автомобільно-мотоциклетного клубу Юрій Потапчук.

Друге місце зайняв Олександр Ламаш з Рівного. «Бронза» першого етапу гран-прі міста Луцька дісталася теж рівнянину – Сергію Миронюку.

Другий етап гран-прі міста Луцька з автоперегонів «раллі-крос» Луцький автомобільно-мотоциклетний клуб планує провести у липні цього року.














Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
OlegJM Показати IP 6 Червня 2012 16:31
Чому раніше не написали, що буде така подія??? Великий МІНУС редакції.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus