USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Луцьку вдруге пройшов «Парад наречених». ФОТО

11 Липня 2011 14:08
Майже чотири десятки дівчат у білих сукнях вийшли 11 липня на вулиці Луцька, аби взяти участь у «Параді наречених» – серед дам у весільних платтях красувались і зовсім юні наречені.

На Волині таке дійство відбувається вже вдруге. Нагадаємо, вперше «Парад наречених» організували у 2010 році.
Цьогоріч парад розпочався з урочистої ходи від Театральної площі до Центрального парку культури та відпочинку. Задля охочих вийти заміж на деякий час навіть частково перекрили рух на головній вулиці Луцька – проспекті Волі.

Рухались дівчата під гучний барабанний супровід колективу мажореток з Волинського національного університету. За дійством з цікавістю спостерігали перехожі, деякі навіть знімали парад на згадку.









На вході в парк розташували сцену, оформивши її весільною атрибутикою. Самі організатори та ведучі теж були вбрані, як наречені.





Поки тривала підготовка до концерту та конкурсів, учасниці параду ділились враженнями, позували фотографам, підправляли зачіски та вбрання. Дехто втомлено мріяв про щось та ховався від спеки.
















Учасниці параду прийшли на конкурс не самі – усіх супроводжував чи то коханий, чи то батьки та подруги. Вболівати за своїх незаміжніх внучок прийшли й бабусі.




Серед учасниць параду були й дуже юні наречені – чотирьохмісячна та семимісячна красуні. Також в ролі наречених себе відчули кілька дошкільнят та школярок.




Серед конкурсанток було й чимало заміжніх дівчат, які забажали знову відчути себе у ролі наречених.

Дівчата-конкурсантки обрали переважно класичні білі сукні. Проте одна дівчина вбралась у червону, інша ж зробила весільний «прикид» зі звичайного літнього плаття.













Найкращих визначали у кількох номінаціях. Для цього проводили різноманітні конкурси, де потенційні наречені мали змогу показати себе з найкращої сторони.

Так, увагу публіки привернув традиційний весільний конкурс, де наречені мусили якнайдалі кинути весільний букет.

Якщо на справжніх весіллях букет кидають подругам, аби котрась із них спіймала квіти та отримала надію на те, що у найближчому майбутньому вона вийде заміж, то на святі було одне завдання – кинути якомога далі.

Відтак рекорд встановила учасниця, яка пожбурила штучні квіти на відстань аж у п’ять метрів.





За учасницями впродовж всього свята спостерігало журі, яке складалось із трьох осіб: начальниці відділу у справах сім’ї та молоді Луцької міської ради Ольги Коритнєвої, директорки рекламної агенції «Еліанс» та оздоровчого центру «Гламур» Людмили Бородавіної, а також дівчат оцінював депутат Луцької міськради, благодійник Микола Яручик.

Між конкурсами учасниць параду та глядачів розважали співочими та танцювальними номерами. Також під час дійства тривав збір коштів для онкохворої дівчинки.



За результатами конкурсу, найкращою нареченою визнали Інну Васюхник, яка у подарунок отримала DVD-плеєр та сертифікат на безкоштовну фотосесію.


Через спеку «Парад наречених» зібрав небагато глядачів, проте самі дівчата участю в конкурсі були задоволені.

Після завершення дійства учасниці продовжили святкування у арт-кафе «Стоп-кадр», де наречених розважала шоувумен Белла Огурцова. Тут же спонсори заходу визначали та нагороджували своїх фавориток.







Довідково:

Організатори: журнал «Ваше ВЕСІЛЛЯ» , арт-студія «Картель».

Спонсори заходу: молочна компанія «Галичина», мережа виномаркетів «Поляна».

Партнери: рекламна агенція «Еліанс», творча студія «АРТ-Декор», розважальний комплекс «Адреналін Сіті», Печерські та Теремнівські сауни, лімузин-сервіс «ВІП-КОРТЕЖ», магазин «Феєрверки», пивний клуб «МАЙДАН», поліграфічна студія «СМАРТ», фотосалон «Фуджи-експрес», романтична агенція «ТЕ АМО», ресторан «Корона Вітовта», інтернет-видання «Волинські новини», радіостанція «СіДFM».

Офіційні фотографи та відеооператори заходу: Костянтин Кіц, Тетяна Квітка, Костянтин Баран, Ігор Пуць, Володимир Яковлев, Андрій Повзун.

Офіційний перевізник заходу: таксі «Еліт» та «Експрес». Звукотехнічне забезпечення: Волинська обласна філармонія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 34
!!! Показати IP 11 Липня 2011 14:49
Є гарні тьоткі!..
леонід Показати IP 11 Липня 2011 14:58
подивився і шось мені "стрьомно" стало...
Катя до леонід Показати IP 15 Липня 2011 18:07
Пропоную подивитись ще тут: http://www.volynnews.com/messages/1364/ Набагато кращі фото!!!
Свєтік Показати IP 11 Липня 2011 15:05
Анютка №4 - супер!!!
Olik Показати IP 11 Липня 2011 15:42
А Яручик собі жіночку придивлявся?
Жіночка до Olik Показати IP 11 Липня 2011 22:15
А то в нього їх мало є?
Валік Показати IP 11 Липня 2011 15:47
А є тьоткі грубі. І щось цього року мало наречених. Що не хочуть заміж?
Толя до Валік Показати IP 11 Липня 2011 17:06
Яка організація - стільки й учасників. Реклами заходу - практично НУЛЬ! Три афіши біля ЦУМа та банер в інтернеті. Лучани взагалі дізнались про свято, коли побачили дівчат на вулиці. Зі слів учаниці, організатори попрацювали недостатньо.
Лучанин до Толя Показати IP 11 Липня 2011 17:58
+ Якби ще ці організатори послухали всі прокльони та мати на їх адресу від пасажирів громадського транспорту через перекриття пр.Волі в черговий раз. Ну невже парку замало для цього? Невже не можна організувати свято так щоб це було святом для всіх, а не тільки для учасників та організаторів?
serafim до Толя Показати IP 11 Липня 2011 20:40
Толя!Ти спочатку щось схоже організуй,а потім пиши коменти.А ще краще, сходи на такий захід сам,а не збирай плітки як стара баба:)Я був на заході як журналіст,спілкувався з усіма дівчатами і ЖОДНА не сказала що їй не сподобалось свято.Якщо не трудно, напиши хто ТА учасниця, зі слів якої ти таку дурню тут верзеш?Думаю що ти у нас не тільки гарний писака,а ще й гарний рибак та мисливець:)))Порівняно з Першим Парадом наречених організація була дуже добра.Була гарна сцена,професійні ведучі,цікава концертна програма для учасниць та лучан.І були гарні дівчата-учасниці!!!Що стосується реклами,її почали давати за три неділі до заходу(як і в інших областях,де відбувалися такі заходи).Хто хотів,той прийшов.Єдине що завадило багатьом учасницям прийти, це погода.Термометр на Бім Бомі в центрі міста в 15.00 год(початок заходу) показував +33 градуси.Так що тим дівчатам,що все ж таки прийшли на захід моя повага.Ще раз дякую нашим лучанкам за гарне свято.Думаю що справжні чоловіки нашого міста мене підтримають...
Альона Показати IP 11 Липня 2011 16:32
ААА.....КЛАСНО!! Це було дійсно незабутньо!! )
Цікаво Показати IP 11 Липня 2011 16:45
А що це за книжка на фото №11 у руках нареченої? Цось цікавеньке...
Гарно Показати IP 11 Липня 2011 16:47
Дуже гарні двоє дівчат на фотці 26. Дівчатка, вам - гарних кавалерів. Але думаю, що у таких красунь відбою від хлопців нема :)))
I win до Гарно Показати IP 11 Липня 2011 17:47
Так і знав що 26 фотка саме ця. Але більше фоток на сайтах рахувати не буду:)
Артур Показати IP 11 Липня 2011 17:33
м-да, і Луцьк не маленький, а гарних наречених знайшли мало...
Христина Показати IP 11 Липня 2011 21:15
Маргошечка і Альончик ви - найкращі!
Падруга Бойовая Показати IP 11 Липня 2011 23:39
Палкий привіт моїм колежанкам - Гольці Ахремчук і Тетянській Яванській))) Ви - наречені "зе бест"!!!
хведя Показати IP 12 Липня 2011 07:08
Багатьом нареченим не завадило пройти перед цим курси похудіння, або краще не висуватися.
Вінстон Показати IP 12 Липня 2011 08:32
Оля найгарніша наречена!!!
я Показати IP 12 Липня 2011 09:05
Називається, згадала баба як дівкою була
Вольдемар Показати IP 12 Липня 2011 10:00
Тут напевно була задіяна реклама салону Три товстуни ?
Меліса Показати IP 12 Липня 2011 11:51
Були гарно підготовлені наречені.... а були такі на яких ну просто смішно було дивитись))))) Та й взагалі можна було б зробити більш якравішу рекламу для конкурсу, а то багато лучан навіть не знали коли і де він буде проводитись. Погоджусь з деякими коментарями - нам найбільше сподобались дівчата на фото №26, особливо наречена №23!!!! Дуже симпатична дівчина!!!!!!
Скажена Мама Показати IP 12 Липня 2011 14:48
Ох зараз почну строчити! По-1: респект ВН за фотки - сама на параді не була, але, судячи з фото, все було кльово. Наступного року візьму участь. Тепер по-2. Трохи взбунтувала моя жіноча солідарність! Шановні користувачі! Серед учасниць параду, наскільки я знаю, було багато мам, навіть вагітні були. І в них є діти, кохані люди, друзі, родичі. Так на фіга писати оцю хрень стосовно жіночої краси, аполлони ви доморощені! Ви гляньте на своїх мам, сестер, знайомих - вони у вас всі 90-60-90? Так може ми їх тут обісремо? Дівчата хотіли бути гарними, вони були дійсно гарними! Це було їхнє свято! Нашо тут зараз тупо гадити???? Я дякую мамі, шо вона навчила мене на таких от лошар, як ви, не звертати уваги! Вас як чоловіків навіть лохами назвати не можна, бо лох для вас звучить занадто гордо! Бажаю вам щастя, успіхів, розуму і трохи вихованості. Хоча, ні, вихованості не бажаю, бо це гіблоє дєло: лох він від народження лох! А дівчаткам бажаю всього найкращого, ви були прекрасні! Особливий респект № 7 і № 23!!!!! Всьо, я виговорилась. Давайте, лошари, починайте відгавкуватись! ))))))))))
No limitus humunus debilismus до Скажена Мама Показати IP 12 Липня 2011 15:15
И моя мужская солидарность проснулась! )))) У меня жена далеко не модель. Но у неё обалденные глаза и ошеломляющая улыбка. А ещё она родила мне двоих очаровательных малышей! И пускай кто-нибудь при мне осмелился назвать бы её некрасивой!!!! Поплыли бы тогда багряные реки из рта этого урода! Красота - это не фигура, а блеск в глазах, обворожительный смех и обояние. Настоящий мужчина просто не имеет права бросаться фразами, каких тут понакидывали. Девчёнки очень симпатичные!
Скажена Мама Показати IP 12 Липня 2011 14:51
Хочу ше уточнити, шо під "лошарами" я мала на увазі Артура, хведю і Вольдемара. Страна далжна знать сваїх лахов в ліцо!!!! )))))
:):) Показати IP 12 Липня 2011 15:48
Щодо краси жінок, цілком згідна зі Скаженою мамою, а от щодо організації і реклами заходу то тут ---. Народ, а журнал "Ваше весілля" ще хіба виходить? Уже півроку шукаю в продажі, кажуть, що немає???
Бодзьо до :):) Показати IP 13 Липня 2011 11:50
Та є він в продажі. В мене співробітниці постійно купляють. Здається, все в порядку.
Ксеня Показати IP 12 Липня 2011 17:09
Загалом дійство пройшло цікаво. Але реклами було справді мало, серед моїх знайомих є багато шанувальників таких заходів, але нажаль багато хто з них просто не знав, тому й не прийшов(((( Мені особисто спобалось! Не дивлячись на спеку дівчата виглядали дуже гарно!!!!!!!!! Ми з друзями вболівали за №23 (дівчина симпатична і гарно себе показала)! Але всі наречені були чарівними!!!
Алекс Показати IP 12 Липня 2011 17:47
Імбецильні коментарі деяких як зазначалось вище "лохів" не варті взагалі уваги. Я вважаю, що дівчата які брали участь взагалі не йшли, щоб показати свою красу, а просто РОЗВАЖАТИСЬ (принаймні більшість), така в мене думка склалась при відвідуванні даного заходу. Шкода, що було не багато таких ВІДВАЖНИХ і ЧАРІВНИХ Панянок.
Маргаріта Показати IP 12 Липня 2011 21:30
Мені захід дуже сподобався, і навіть шалена спека не зіпсувала настрій;) Організатори - молодці! Вдячна, що дали можливість весело провести час!!! Ксеня, дякую за те, що вболівали за мене - дуже приємно;)))
очі Показати IP 13 Липня 2011 20:12
є гарні дівчатка :)
M Показати IP 13 Липня 2011 21:26
Пропустив цього року парад. Але, дивлячись по фото і по коментах - минулорічний був кращий.
serafim до M Показати IP 15 Липня 2011 01:40
Подивіться ці фото...Може тоді передумаєте:) http://www.volynnews.com/messages/1364/
Тереза Тобіш Показати IP 13 Липня 2011 22:52
маленьке уточнення. найменшій учасниці не 4. а 3 місяці!!!!!! :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus