USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Нам добре у Львові», – Катерина Кіт-Садова про поцілунки під «Бумбокс» і трамваї

3 Серпня 2018 21:15
Дружина мера Львова Катерина Кіт-Садова полюбляє читати книги про святих отців, пошитий на замовлення одяг, хороше взуття та відпочинок в Україні.

Про це йшлося під час гутірки, організованої на фестивалі «Бандерштат» 3 серпня.

Мер Львова Андрій Садовий запізнився на зустріч, тому до прибуття його на територію «Бандерштату» з присутніми спілкувалася дружина міського голови Катерина. Оскільки вона не готувалася до виступу, то відразу запропонувала відвідувачам фесту ставити їй усі зручні й незручні запитання.

«А скільки вас тут зі Львова?» – звернулася вона до присутніх, серед яких і справді виявилося семеро львів’ян.
Насамперед Катерину Кіт-Садову запитали, яку музику вона полюбляє слухати і чи правда, що вони разом із чоловіком цілувалися на концерті «Бумбоксу». На це дружина мера Львова зазначила, що нічого поганого в поцілунках із чоловіком не бачить і може слухати різну музику, зокрема й ту, яку вмикають її діти, однак Олег Винник їй «точно не подобається».

Щодо того, де полюбляє відпочивати в Україні родина львівського мера, то Катерина зауважила, що раніше вони сім’єю часто відпочивали в Криму, а остання мандрівка, яку здійснили разом, видалася до Кам’янця-Подільського.

«Зараз ми відпочиваємо в Туреччині, але то без тата», – сказала Катерина Кіт-Садова.
На запитання про те, де одягається перша леді Львова, та відповіла, що одяг, окрім джинсів і футболок, переважно шиє у кравчинь. «А взуття я люблю хороше, до цього мене ще мама привчила».
«Треба було щось рішати, бо ми шість років ходили, то треба було або розходитися, або одружуватися», – так прокоментувала Катерина Кіт-Садова питання про те, чим покорив її теперішній чоловік.

Вона розповіла, що рідко їздить громадським транспортом. Востаннє – на трамваї разом із дітьми.
Також, як зазначила, на її думку, львів’яни найбільше полюбляють площу Ринок, Оперний театр і Високий замок (саме в такій послідовності).

Насамкінець Катерина Кіт-Садова поцікавилася, чи в Луцьку на дружину міського голови кажуть перша леді. Коли ж почула у відповідь, що в міста немає мера, вигукнула: «Якщо хочете переманити Андрія, то нам добре у Львові».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus