USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Куди звертатися солдатам у випадку неналежного забезпечення

3 Лютого 2015 10:46
Відтепер солдати можуть поскаржитися на погане забезпечення в урядовий контактний центр.

Про це написав на своїй сторінці у Фейсбуці радник президента України Юрій Бірюков.

Контактний центр буде оперативно вирішувати всі питання із забезпеченням українських солдатів.

Бірюков зазначив: "Урядовий контактний центр тепер приймає дзвінки, вислуховує скарги і фіксує звернення. У них і сайт є: ukc.gov.ua. Фішка в чому ... Фішка в тому, що звернення в цей центр НЕМОЖЛИВО ігнорувати!"

"Міністерство оборони зобов'язано відпрацювати звернення. А група волонтерів буде вибірково перевіряти реакцію служб МО та ГШ на звернення новобранців. Отож, спасибі колегам-волонтерам за безкоштовну поліграфію. Ці наклейки скоро в обов'язковому порядку будуть розвішані по всіх військкоматах і навчальних центрах", - написав Бірюков.

Номер телефону Урядового контактного центру – 0 800 507 309.




Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, тимчасово виконуючий обов’язки військового комісара Волинського обласного комісаріату Роман Кулик запевнив, що бійці, яких мобілізують в рамках 4-ї хвилі, будуть повністю забезпечені кевларовими бронежилетами та шоломами а також необхідним спорядженням. Отож, родичам та друзям мобілізованих не доведеться купувати за свої кошти бійцям оснащення, так як це здебільшого траплялось під час перших трьох хвиль.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНЯНАМ НЕ ПОТРІБНО БРАТИ З СОБОЮ «ГОРУ РЮКЗАКІВ», КОЛИ ЙДУТЬ В АРМІЮ

Державна установа "Урядовий контактний центр"



Нагадаємо, мобілізація в 2015 році пройде в три етапи і триватиме з січня по серпень. Перший етап розпочався 20 січня і триватиме 90 днів, другий - орієнтовно з квітня і триватиме 60 днів, а третій етап почнеться з червня і також триватиме протягом 60 днів.

У рамках чергової хвилі мобілізації до лав Збройних сил буде призвано танкістів, артилеристів, десантників, піхотинців, зв'язківців, ремонтників, водіїв, механіків різних систем озброєння, фахівців з питань логістики, радіоелектронної боротьби, радіаційного, хімічного, радіаційного захисту.

29 січня президент Петро Порошенко повідомив, що чергова хвиля мобілізації в Україні проходить за планом і без порушень наміченого графіка: "З 20 січня вручено 73 тисяч повісток, а без повісток, до речі, тільки за тиждень добровольцями зголосилися на службу 2,5 тисяч осіб. 45 тисяч військовозобов'язаних пройшли медобстеження".

До слова, на Волині вручають більше повісток, ніж кількість осіб, яких призиватимуть під час 4-ї хвилі мобілізації.Пояснюють це обов’язковим медобстеженням для військовозобов’язаних.

Під час четвертої хвилі мобілізації із Волині планували мобілізувати 150 офіцерів, втім, є нове завдання - збільшити кількість призовників з числа офіцерів до 200.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus