USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Луцькі школярі змагалися за Кубок Фонду Ігоря Палиці

19 Грудня 2018 07:00
Емоції, спортивний азарт та радість – все це можна було відчути та побачити на змаганнях з міні-футболу за Кубок Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» серед учнів 8–11 класів луцьких навчальних закладів загальної середньої освіти. Всього участь у змаганнях взяли 19 шкіл Луцька. Команди були розділені на 4 групи. Змагання відбувалися у три етапи, йдеться на сайті Фонду.

Фінал відбувся 14 грудня у спортивному залі НВК №24. У напруженій боротьбі перше місце посіла команда учнів ЗОШ №15, друге місце – ЗОШ №17, третє місце вибороли юні футболісти НВК №10.

«Дітей потрібно побільше долучати до таких спортивно-масових заходів. Адже – це, насамперед, досвід. – переконаний вчитель фізкультури НВК №10 Ігор Вертей. – Наша школа завжди бере участь у змаганнях. Маємо чимало перемог. Ми зайняли друге місце в турнірі з міні-футболу серед вчителів та батьків, що його організовував Фонд. Сьогодні трішки не вистачило для перемоги. Проте третє місце – теж хороший результат.

Футболісти ЗОШ №15 Вадим Крамик та Валентин Рижук не стримують емоцій радості. Кажуть: перемога дісталася нелегко, адже суперники були сильні. Але наполегливість та постійні тренування принесли бажаний результат. За підсумками післяматчевих пенальті футболісти перемогли команду НВК №22 та потрапили у фінал.



Разом з вихованцями радіє й вчитель Сергій Грищук. Він зазначає: у школі культивуються всі види спорту. Але на першому місті – футбол.



Багато школярів тренуються у школі футболу ФК «Волинь». То ж є велика ймовірність, що незабаром на спортивному горизонті засяють нові імена талановитих футболістів.

Усі команди-учасники змагань отримали подарунки від Фонду – футбольні м’ячі. Призери отримали медалі, а команда-переможець забрала головний приз – Кубок Фонду. Крім цього, для НВК №26 та НВК №24, які гостинно приймали змагання, подарували сітку для воріт та по п’ять м’ячів.

Серед юних футболістів визначили найкращого гравця, воротаря, захисника та бомбардира, які також отримали нагороди. Отож кращий бомбардир змагань – Тарас Завадович (НВК №10), кращий гравець – Богдан Шейко (ЗОШ №15), кращий воротар – Віталій Кіпень (ЗОШ №17), кращим захисником став Ігор Грицюк (НВК №22).

«Вітаю тих хто здобув в цьому турнірі перемогу, але не залежно від зайнятого місця всі ви є зразком для ваших колег. Від імені засновника Фонду «Тільки разом» Ігоря Палиці бажаю вам високих здобутків та подальшого розвитку. Для когось футбол стане професійною кар’єрою, для когось залишиться хобі, але в будь-якому разі тренуйтеся щодня та ставайте сильнішими», – звернувся до юних футболістів керівник програми «Волинь спортивна» Дмитро Піддубний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus