USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинська школа отримала нове обладнання завдяки співпраці з Фондом Ігоря Палиці

14 Грудня 2018 10:12
В носачевичівській школі навчається 61 дитина. Крім того, в частині приміщень розміщується місцевий дитячий садочок. За словами директорки освітнього закладу Лариси Корнійчук, школа почала функціонувати у 1987 році, інформує прес-служба волинського УКРОПу.

«Новітні технології - це вимога часу, тому ми вирішили, що для школи необхідний не тільки ноутбук, проектор і екран, а й сучасне оформлення. У цьому проекті нас підтримала громада і батьки наших дітей. Нашу ідею ми реалізували за дуже короткий термін», - каже директор.

Успішно втілили проект вдалося спільно з громадою та Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом». На презентації результатів співпраці побував радник голови Волинської обласної ради, очільник фракції УКРОП в облраді Вячеслав Рубльов.



«В складний час для нашої держави ми намагаємося максимально виховувати патріотизм і почуття любові в наших дітях, тому нове обладнання активно використовуємо для цього. Ми дуже вдячні Фонду за можливість працювати над проектом, за те, що школа збагатилася матеріально. Нове комп’ютерне забезпечення ми використовуємо у навчанні, у виховних заходах, на святкових заходах, в яких задіяні наші учні. Не тільки у містах освітні заклади потребують допомоги, а й у селах. Бо школа на селі – це осередок культури і без неї село занепадає», – додає заступник директора з навчально-виховної роботи Інна Кулюк.

Ще однією проблемою для школи, яку вже довгий час колектив не може зробити – ремонт приміщень харчоблоку і спортзалу.

«Наш спортзал дуже величезний і високий. На жаль, власними силами цю проблему ми не можемо вирішити. В харчоблоці – вологі кутки, стіни «цвітуть», тому треба встановлювати якісну систему витяжки», – розповідає Лариса Корнійчук.

Та додає: в школі погане освітлення, старі дошки і потрібно замінювати меблі. Вячеслав Рубльов каже: проблеми в освітньому закладі потрібно вирішувати поступово.

«Фонд «Тільки разом» і Ігор Палиця завжди ставлять пріоритетом проблеми в сільських школах. Тому, сподіваюся, що на ремонт харчоблоку з обласного бюджету 2019 року виділять кошти, адже цим приміщенням користуються дві установи – і школа і дитячий садочок. Переконаний, що Фонд і надалі буде продовжуватиме співпрацю не тільки з цим навчальним закладом, а й з іншими на Волині задля розвитку наших дітей. Адже уроки, які вчителі викладатимуть для дітей цікаво та із залученням сучасних технологій, спонукатимуть школярів краще вчитися і здобувати результати. А високі показники дозволять їм виграти поїздку в «Артек-Буковель»,– каже депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus