USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині дітям допомагають бути щасливішими

23 Березня 2014 09:00
День народження відзначила Волинська обласна громадська організація "Радість Дитинства". Ця організація допомагає дітям-сиротам й втілює проекти із протидії абортам.

Святковий захід відбувся 22 березня. Привітати іменинників прийшли громадські організації, з якими співпрацює Радість Дитинства": ВОГО "Фундація розвитку громад", громадська організація "2 на 2", ВОГО "Корпорація Щастя".

"Мені приснився сон про цілий проект, як можна створити громадську організацію й допомагати діткам. Як проснулася - усе записала, потому я написала проект і перемогла", - розповідає арт-директор Ліда Кожевнікова.

"У нас є 38 волонтерів, це, здебільшого, молодь, хоча є й люди, які працюють. Ми допомагаємо дітям і вчимо доброти інших", - додає керівник ГО "Радість Дитинства" Анна Пахольчук.


Благодійна організація "Радість Дитинства" заснована в 2011 році за фінансової підтримки Українського жіночого фонду.

Свою роботу громадські активісти спрямовують на задоволення та захист соціальних, законних, культурно-освітніх інтересів дітей.

Серед здобутків та напрацювань вони відзначають: благодійні акції - «Хай Миколай прийде до кожної дитини», «Ялинка Добра», організація серій спільних майстер-класів для молоді Луцька щодо розкриття своїх талантів успішності, збір гуманітарної допомоги для дитячого притулку у Рожищі, та багато інших.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
поцікавтесь Показати IP 23 Березня 2014 19:18
РЕАЛЬНІСТЬ 29.03.2013 23:10:19 «Державна фінансова інспекція проводила перевірку в училищі. За результатами перевірки встановлено порушень на загальну суму 685 892 гривні. Управління освіти стверджує, що благодійних коштів поступило 1 мільйон 49 тисяч гривень.(Більше мільйона привласнено) З них поступило з порушеннями за підписом заступника начальника управління освіти Волинської ОДА– на більше пів мільйона- 587 000тисяч.грн.Перевіркою виявлено невиплату 51тис.грн заробітної плати,закриття 35.7тисячі грн ДЕРЖАВНИХ коштів на користь третіх осіб Все це підтверджено документально актами держфінінспекції. За незаконними надходженнями по виробничій практиці поступило не 21 тисяча, як подано до суду, а близько 300 тисяч. Грабж коштів та матеріалів центру зайнятості - цифри з п*тьма,шістьма нулями_заслуга Батова і його К*... Ошукування беззахисних дітей сиріт і напівсиріт в Луцькому ВПУ -9 - СИСТЕМА Некрасової-Богданця філігранно відпрацьована.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus