USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Шерлок Холмс - у Луцьку

2 Травня 2014 22:03
Учасники творчого об’єднання АЛКО (Артистичне Луцьке Культурне Об’єднання) зібралися на вечір, присвячений літературному героєві Шерлоку Холмсу. Захід відбувся 2 травня у арт-кафе DRUZI FOREVER.

Організатор об’єднання АЛКО Ольга Смолярчук розповідає, що це не перша літературна зустріч учасників групи. Вона каже, що герой творів Артура Конан Дойля – дуже популярний сьогодні персонаж серед молоді. Це, звісно, пов’язане з сучасними численними інтерпретаціями та екранізаціями творів англійського письменника.

Однак, зауважує вона, не всі знають, що Шерлок Холмс – герой 19 століття. У нього не було сучасних ІТ-засобів, не було супер-лабораторій. І спілкувався він зі своєю агентурною мережею не через смс та Інтернет.

Вона розповідає, що не всі любителі творчості Артура Конан Дойля знають про найперші екранізації знаменитого твору.

Під час зустрічі учасники змогли подивитися кілька уривків з різних екранізацій твору, аби порівнят їх. Подивилися вони й мультфільм, та одну серію російського серіалу «Шерлок Холмс», яка нещодавно вийшла в прокат.

Сама ж організатор заходу розповідає, що з-поміж екранізацій творів про Шерлока Холмса, найбільше їй подобається радянський фільм «Строката стрічка» та серіал «Шерлок» виробництва каналу ВВС One, з Бенедиктом Камбербетчем та Мартіном Фріменом в головних ролях.


Довідково:

Шерлок Холмс – головний герой серії книг англійського письменника Артура Конан Дойля, детектив, який у ході своїх розслідувань використовує логіку та метод дедукції.

Існує більше 90 екранізацій творів про Шерлока Холмса. Частина з них – інтерпретовані до вимог сучасності. Шерлок Холмс в фільмах та серіалах постає як детектив 19 століття, або як консультант поліції в 21 столітті, який знає всі новинки техніки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
хех Показати IP 2 Травня 2014 22:23
коментар було видалено
лпдмуа а простише и Показати IP 3 Травня 2014 09:33
такі прототипи були дуже дуже давно -жили скромно- пили в міру-любили свою роботу-служили людям-товкли бандюків-помирали тихо без оркестрів залишаючи в спадок державну квартиру : Поки непоявився долар і Луцюки-Луценки-ходареви-і іх послідовники

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus