USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.97

У Луцьку до Дня закоханих - аукціон побачень

4 Лютого 2014 14:09
До Дня всіх закоханих для лучан організовують аукціон побачень. Організаторами акції є громадська ініціатива "Іскра". Виручені кошти будуть спрямовані на допомогу Майдану, - повідомляють організатори.
Так, у Луцьку до Дня святого Валентина оголошується старт благодійного аукціону, під час якого можна буде купити побачення з гарними і приємними людьми. Зібрані гроші підуть на потреби Євромайдану. Аукціон відбувається в групі в соціальної мережі "ВКонтакте", де створені два альбоми для розміщення фото хлопців і дівчат, в яких відбуваються торги.

Правила участі досить прості: учасники, які надають свої фото в якості "лотів", зобов’язуються зустрітися з людиною, яка "заплатила" найбільшу ціну за зустріч з ними. Стартова ціна лотів — 10 гривень.

Щоб взяти участь в заході потрібно долучитися до групи https://vk.com/pobachennya_iskra та надіслати адміністратору приватним повідомленням своє фото, вказавши вік (+16), прізвище та ім'я. Прийом ставок припиняється 13.02.2014 об 23:59. Зустрічі будуть відбуватися по взаємній домовленості учасників.

Організатори просять пам'ятати, що акція є не лише розважальною, але й благодійною, тому ставки необхідно робити обдумано та ретельно.

Отож, всіх охочих запрошуємо до участі в аукціоні, адже разом ми - сила!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Дмитро Показати IP 4 Лютого 2014 14:38
і тут в таке свято вже той майдан вплутують
my_gift Показати IP 4 Лютого 2014 14:47
А без Контакту ніяк?
екскурсовод Показати IP 4 Лютого 2014 19:28
Скоро дітей робити тільки на майдані скажуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus