USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку започаткували творчий проект для хворих діток

27 Лютого 2017 17:51
Допомагати можна не лише грішми, а й знаннями та умінням приділяти час тим, хто з різних причин опинився у важких життєвих обставинах. У цьому переконані представники громадської організації «Jonnniks Academy Of Success».

Нещодавно вони започаткували у Луцьку новий благодійний проект «Angel of Hope (Ангел Надії)». Його мета – залучати творчих людей для занять із дітьми, які перебувають у медичних закладах.

«Перший етап проекту відбувся в обласній дитячій лікарні. Ми малювали картини яскравими фарбами, бо хочемо, щоб у кожної дитини була надія. Надія на життя. Допомагати людям – найвищий прояв духовності людини. Розпочинаючи проект, ми розуміли, що це нелегка робота. Але діти – це наше майбутнє. І ми намагалися зробити все, щоб хоча б трохи допомогти їм і підтримати їхніх батьків», – розповіли організатори.

Під час другої зустрічі, яка відбулася 23 лютого, відомі художники Волині знову ділилися своїми вміннями і навичками, та вносили частинку позитиву в лікарняні палати. До дійства долучилися також небайдужі люди, які надали фінансову підтримку в організації цього проекту. Завдяки цьому всі дітки отримали чудові подарунки: розвиваючі ігри, пазли, розмальовки, олівці, фарби, матеріали для заняття творчістю. В палатах панувала надзвичайно тепла та позитивна атмосфера. Забувши ненадовго про всі труднощі лікарняного буття, обличчя дітлахів світилися від радощів.

У проекті взяли участь художники: Віктор Дембицький, Марина Лактіонова, Аліна Йодловська, Людмила Бойчук, Маргарита Паламарчук, Олександр Слабецький, Юлія Панасюк, Алла Харчук, Марина Майко, Анна Романчук.

Під час наступного етапу проекту картини, які намальовані під керівництвом відомих художників, планують виставити на аукціон, а кошти, виручені від продажу, передати безпосередньо батькам онкохворих діток.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 27 Лютого 2017 22:36
Дай Бог виздоровіти всім дітям..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus